Hungry Eyes

Har inte så mycket att skriva just idag, så njut utav denna underbara låt. En gammal låt med ny o fräsch touch!
Lika bra original som ny :)



Tidigt!

Det blir till o lägga sig tidigt idag. Är hur trött som helst verkligen, och riktigt nervös inför sprutan imorgon.

När johan kom förut skojade han till det lite. Jag frågade om han hade köpt Emla (bedövningsplåster) och han tittade på mig och sa förlåt. Jag blev rent ut sagt livrädd, men sen la han dom på bordet! haha vilken lättnad. Världens sötaste som hjälpte mig :) Så dom ska sättas på direkt på morgonen imorgon. Sen är det bara att hålla tummarna för att jag inte ska känna något! :) Kommer att gå kanon tror jag!

Nu ska jag ta mig en kopp te och krypa ner :) imorgon är det fredag vilket menas med fest för min del. Andreas och David fyller imorn och det ska självklart firas. Kommer att bli jätte kul tror jag, ska försöka ta massor med bilder. Vad jag ska ha på mig, det tåls att tänka på tills imorgon. Just nu har jag noll aning, men kommer garanterat på något snyggt :)

Hoppas ni har haft en bra dag.

NattiNatti




Tur!

Hejsan hejsan!

Gud vilken tur att jag har min underbara Johan! Satt här hemma och fick genast världens panik! Ska ju ta svininfluensa sprutan imorgon, är livrädd! Och jag visste att jag skulle göra något efter skolan men hade totalt glömt av att gå till Apoteket! Skulle ju ha Emlaplåster, ett bedövningsplåster som man sätter på armen ett tag innan man ska ta sprutan så man inte känner något. Kanske att ni tycker det är löjligt men sådan är jag. Livrädd för sprutor skakar varje gång. Men detta fixar sig ju i och med att Johan är på torp och han ska hit en snabbis sen. Jag frågade snällt om han bara kunde hoppa in och köpa det på apoteket, vilket han är så snäll och gör. Världens bästa<3

Man kan ju fråga sig varför jag har kunnat pierca mig och tatuera mig när jag är så nål rädd. Men troligen är det väl så att det är något jag verkligen har velat att ha, så att jag på så sätt har kunnat klara av att göra det. Svininfluensasprutan är ju också frivillig men det är ju ändå inte direkt samma sak! Så håller iallafall tummarna för mig själv att det ska gå bra imorgon, har redan bestämt med Gabbi att vi ska gå in tillsammans och hålla varandra i handen :) Underbara vänner jag har :)

idag har det varit en lugn dag, inte så mycket som har hänt. Inget direkt super kul i skolan mer än att det faktiskt gick ovanligt bra på baletten idag :) Det spöregna när jag var påväg hem inte direkt sådär jätte kul men man börjar ju faktiskt bli van nu! Tragiskt

Tula ligger nu och nanar i soffan och jag ska ta och göra mig en kopp kaffe för att sedan göra uppgiften i Engelskan. Ska skriva om Nord Irland visst låter det lovely? Not, men måste göras. Sen kommer Johan hit en snabbis och lyser upp hela min lägenhet med hans skönhet :)

Igår hade vi en helt underbar kväll. Vi åt lite mat, låg sedan i soffan och titta på tv och Johan slumra till. Sen bar det av till bion som jag hade sett fram emot baota mycket! Och filmen?! Ja vad ska man säga, DEN VAR SJUKT BRA!! inte bättre än ettan men den var sjukt bra verkligen. Skulle vilja se den igen med en gång. Vi såg alltså New Moon igår kväll. Hoppas att dom andra böckerna blir filmer också men det är väl nästan så det bara måste bli helt enkelt!

Skit bra film och världens bästa sällskap :)

Nu, Kaffe !



min kamera är verkligen usel! Men här ser ni mina helt underbara örhängen från Guess. Som jag fick av Johan i 6 månaders present, glittrar som bara den! Heelt underbara! Älskar dig J :)


Dansband i mitt hjärta!

Heejhej

Just nu går barbados runt runt runt i mina högtalare. Helt underbar musik, riktig glädje musik. Jag har alltid tyckt om dansband enda sen jag var liten och jag började med bugg. Där fastna jag för denna musik. Sen har min älskade moster ett stort finger i spelet också. Tror väl säkert att redan som spädbarn att hon bar runt och dansa med mig till barbados! haha

Barbados är favoritbandet eller va iallafall när Magnus var sångare. Han är ju inte det längre vilket är tråkigt men det finns ju ett ANTAL låtar med han som man bara kan nöta här hemma. Sen finns det ju massor massor med andra bra band. Som Scotts till exempel. Det fanns ju en anledning till varför man såg dansbandskampen! Det var sjukt många bra band med då, nu är det väl inte direkt lika bra längre. Men kul att Date har kommit så långt denna gången :)

Finns väl inte direkt mer att säga än att jag löövar dansband och att jag inte direkt är ensam om det! Nu blir det snart till att få Johan att bugga lite med mig här hemma så vi kan åka och göra Båberg, Spekeröd osäkert ;)

Nu ska jag fortsätta med mitt dansbandslyssnande :)

Ha det fiint :)

en utav mina underbara bugg outfits!


Kvällen var Sannes och Jennifers 18 års fest :)

Kjolen lyfter så himla fint när man snurrar, älskar det. Här dansar jag med min underbara Sandra :)





Vill bugga nu!!


Aerobics!

Heej!

Som jag har nämnt tidigare så jobbar jag som Aerobics och Step-up instruktör på West Coast fitness center här i Uddevalla :) Och nu var det dags för ett nytt Aerobics pass! Har stått här hemma i lägenheten och fixat ihop ett som jag är otroligt nöjd över! Det blev verkligen hur bra som helst. Längtar tills imorgon då det är "premiär" för detta pass :)

Nu blir det till o hoppa in i duschen för att sen gå och lägga mig. Ska läsa den nya Solo tidningen, älskar Solo en riktigt toppen tidning enligt mig :)
kommer säkert hitta massa bra tips i den och självklart kommer det upp på bloggen imorgon så håll utkik :)

Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit toppen. Imorgon är det onsdag vilket innebär skola, Träning och massa Johan helt enkelt! Ser fram emot morgon dagen<3

Nightie Nightie



Övningskörning

Heeej!

Övningskörde ju som sagt till Lysekil idag! Vilket verkligen gick hur bra som helst! Kommer börja på körskolan med världens bästa självförtroende, hoppas det håller i sig eller så kanske dom trycker ner det ;) haha Nejdå! Det kommer nog gå kalas fiint. Hoppas på det för jag längtar galet mycket tills den dagen jag har det :) Vilken Lycklig dag! =D

Det var jätte kul att träffa moster och familjen där ute. Saknar henne väldigt mycket här hemma :) våra te kvällar, jätte mys<3

Nu ska jag ta tag i disken för att sen göra ett nytt aerobics pass. Får se hur det går, hoppas jag har en bra "skapar" dag idag! Så att det inte bara står still i hjärnan. Hoppas hoppas.

Det är vad som gäller nu :)

Hej så länge!


Älska Tisdagar

Hejhej =)

Nu kommer jag verkligen att älska varenda tisdag fram tills jul! Börjar klockan 11.30 och slutar 13.00 snacka om en dröm dag i skolan, och den enda lektionen är dans och att det är just Jazz denna dagen är bara ett plus. Älskar tisdagar helt enkelt :)

Så det är väl vad min dag har erbjudit hitills, var en sväng hos mormor i förmiddags och tog mig en kopp kaffe innan jag åkte till skolan.

Nu blir det till o laga lite mat, i och med att jag har tränat så måste man äta, det vet väl alla skulle jag tro ;) Sen blir det till o hoppa in i duschen för att sen glida ut till lysekil. Mosters sambo har fyllt år så ska ut o gratta honom.

Varför skriver jag sambo när jag verkligen inte tycker om det ordet. Det är inte så att jag tycker illa om sambos haha inte så men tycker det låter så himla fult. Lite konstigt kanske men men så tycker jag. Vad skulle man då kunna skriva istället? Pojkvän, men kan man kalla det så när dom närmar sig 40 ? haha I don´t know i´m gonna stick to Sambo anyway ;) skrattar åt mig själv!

Och det är inte vem som helst som ska köra heller utan It´s me =D Övningskörning ohh ja! Det går skit bra för mig och ska snart skriva in mig på körskolan och få det där underbart fina ROSA kortet, Hjippie!!

Ska bli kul o köra och framförallt kul o träffa min lovely moster :) Så om jag nu ska hinna så måste jag verkligen skynda mig till 1000 :) Hörs sen!

Jag i somras, "kör" svärfars bil ;) wohoo



Ganska så Nice =D


Baywatch!

Nu är det dags för mig att bädda ner sig i sängen och titta på Baywatch, Tummen upp för det!
Har precis pratat med min underbaraste också så nu kommer jag sova som en riktig prinsessa =)

Imorgon låååång sovmorgon me like´y =D

Natti natti folks!


Helt Galet!

Tittade ju som sagt på Ullared samtidigt som jag höll på och plocka lite här hemma. Visst förstår man att folk passar på att shoppa som galningar när dom väl är där, men seriöst? 48000 kr !?? Det var en familj som hade varit där och campat och shoppat för minst 48000 kr! Det tyckte jag var helt galet, kan inte riktigt släppa det haha helt sjukt verkligen! Men det var roligt att se programmet, faktiskt väldigt underhållande vilket jag inte trodde att det skulle vara. Fick sig ett antal goda skratt :)


I all julstämning som nu byggs upp i mitt huvud gjorde så att jag blev ruskigt sugen på Lusse bullar :) Verkligen jätte sugen på det, så förmodligen kanske jag bakar det imorgon :) Hade varit jätte gott, och så hade jag ju kunnat bjuda Johan på nybakta lussebullar när han kommer på Onsdag det låter ju jätte mysigt. Och för att höja mysfaktorn ännu mer så ska jag bjuda han på Bio också :) Vi ska se New Moon, älskar första filmen och älskar böckerna. Har den fjärde boken kvar att läsa så den får jag se till att köpa snart :) Tror filmen kommer att vara jätte bra, tyckte att boken var super bra så förhoppningsvis håller filmen måttet :)

mums!



Mys<3


Just nu ser onsdagen ut att bli en helt underbar dag. Kort dag i skolan, Nytt Aerobics pass på gymet, mys med Johan och gå på bio :) Längtar tills onsdagen helt enkelt.

Nu ska jag ta och äta lite kvällsmat och ta en stor kopp te för att sen gå o lägga mig i sängen och titta på dom två sista avsnitten av Baywatch ;) Tycker den serien är jätte bra haha! Måste se till o köpa den andra boxen snart! haha

Imorgon är det skola, men har sovmorgon tills 10.30 hur gott som helst. Sen blir det väl kanske bak här hemma? Vem vet , det återstår att se imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag och en trevlig helg :)


Jag älskar dig<3




Ullared

Samtdigt som jag nu håller på o vika kläder så börjar Ullared på tv 5. Så varför inte ge det en chans och se det, kanske är det bra kanske inte. Återstår att se :)



Bad Update! sorry..

heejheej!

Vilken jätte dålig update verkligen! Har varit så himla mycket dessa dagar. Framförallt allt plugg som måste göras hela tiden. Ibland är man riktigt less på det alltså. Veckorna går snabbt och helgerna ännu snabbare! Hinner inte med något alls känns det som. Men idag har jag bestämt att efter allt jag plugga i helgen så ska jag vara plugg fri idag och bara fixa och dona i lägenheten :) Så man får rensa huvudet lite grann!

Ska börja med att vika och hänga in alla ny tvättade kläder i min garderob, sen får jag se vart jag börjar efter det. Finns nästan alltid något att göra. Ändå bor jag inte i någon stor lägenhet direkt men jag längtar ändå tills jag bor i något större :)
Tycker det är kul att fixa och dona :)

Just nu lyssnar jag på julmusik!?? Jag är en riktigt julmänniska och tycker allt med julen är helt underbart. Och snart är det första advent, redan?! japp!! hur mysigt som helst! Då är det väl dags att sätta upp adventsljusstakar och kanske till och med julgardiner? Då får jag väl avslöja att jag har haft julgardiner i mitt kök sen förra julen. haha har inte brytt mig och att byta, kanske borde köpa några fina gardiner jag kan ha i köket efter denna julen? Kanske blir roligare att byta då ;) Men iallafall nu kommer tiderna med massa pyssel massa julbak och massa mys med alla nära och kära, det låter ju bara hur underbart som helst :)



Nu ska jag fortsätta och lyssna på julmusik och fixa här hemma. Samtidigt som jag påminns av hur lycklig jag faktiskt är. Sådan himla skön känsla, bara känna lycka och inget annat.  Älskar det verkligen :)

inlägg kommer senare :)


<3

Lyssna, tänk och njut.



Gymnasiemässa!

Hejhej!

Idag har det varit gymnasiemässa här i Uddevalla. Detta menas med full rulle och lite utav ett KAOS!
Har varit igång sen halv nio imorse och har hunnit med Fika med Linnea, Druckit kaffe med Farmor och varit hemma hos faster och druckit kaffe. Så nu är det en riktigt trött Emma här hemma som ska gå och lägga sig nu.
Ska titta något avsnitt på Baywatch och somna riktigt gott sen :) Imorgon kommer jag att berätta lite mer om gymnasiemässan för er som är intresserade :)

Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit stressig men kanon!! :)

Lagom pigg, och i en ursnygg Sinclair tröja ;)


Grannfejden

Hejhej :)

Mitt i allt plugg och även städ så sitter jag nu och tittar på Grannfejden! Finns ju knappt ord att säga om det, vuxna männisor!? Dom har problem med varandra men kan inte prata utan slåss istället. Riktiga barnfasoner, tragiskt att se men det är faktiskt roande!

Ska bli kul och se hur det löser sig för gubbarna på Tv! haha

Inlägg om dagen kommer senare :)


Trötthet

Heej lovelys!

Det där med trötthet när hösten och vintern kommer är väl inte direkt någon nyhet? Jag är absolut inget undantag när det gäller det. Känner mig tröttare än vanligt. Vilker är jobbigt då jag brukar vara en oerhört pigg person. Morgontröttheten är dock likdan vilken årstid det än är ;)
Men som på kvällarna nu är jag verkligen hur trött som helst. Usch det är tråkigt o vara trött. Men här kommer ett kanon tips! Det finns två alternativ jag har använt och använder båda :


Chi San heter denna och hjälper mot trötthet och man märker verkligen skillnad. Så denna funkar. Det enda negativa med denna är att den smakar otroligt äckligt! Men man klarar av att ta den om man håller för näsan och tar något direkt efter den som får bort eftersmaken. Men det är det väl värt? Man blir ju garanterat piggare :)



Mivitotal passar alla. Gammal eller ung, träningsmänniska eller "soffliggare". Till den som stressar eller den som slarvar lite med maten, till alla som önskar ett komplett och balanserat kosttillskott.
Denna produkt älskar jag! Man blir mycket piggare och känner nästan att kroppen får i sig allt den behöver. Ett stort tips för alla!
I början tyckte jag smaken var hur illa som helst. Men efter ett tag börja jag faktiskt tycka om smaken och den smaka helt plötsligt gott. bra va? Sen en annan bra sak med denna är att man kan blanda ut den med lite vatten (vilket jag gör) så blir den inte alls så stark i smaken :) Ger massa underbara vitaminer till din kropp!


Båda dessa produkter går att köpa i en hälsokost affär. Jag har köpt dom på Life. Där får man den hjälp man behöver och som kan vad dom gör. Så är ni intresserade, gå till närmsta hälsokost. Jag kan nästan garantera att dom funkar. Dom funkar på mig och jag är super nöjd!



Hoppas ni gillar mina tips om ni skulle testa dom! Nu till helgen och tänkte slänga in lite Tula nytt ;)

Helgen har varit lugn, mycket lugn. Har varit med min underbara Johan hela helgen och vi har varit med vänner och lite så. Vi var även på Nordby ett shoppingcenter som ligger vid norska gränsen. Ungefär en timmes bilfärd hemifrån J :)
Jag hade aldrig vart där innan, och blev absolut inte besviken när vi kom dit heller. Det var stort och luftigt med massor av affärer. Vi gick runt och kikade, åt lite och så.
Jag shoppade inte något konstigt nog haha men Johan hittade lite saker. Ett par jätte fina puma skor med lite "fluff" inuti som kommer vara goa nu när vinter kommer. En jätte snygg T-shirt och en lika så tjocktröja :)
Jätte lyckad söndag, som vi sedan avslutade hemma hos Andreas och David med film innan vi åkte hem till mig och somna gott :)

Idag är det lugnt, hemma pluggar dag! Helt fel utav mig att ta en sådan i know! Men mådde inget vidare i morse hela huvudet snurrade så gick o la mig en stund och skulle snooza men hallå? JAG VET ATT JAG INTE KAN SNOOZA EN STUND BARA! Att jag aldrig lär mig! Nog har jag blivit mycket mycket bättre på att inte snooza men ibland, numera faktiska ganska sällan gör jag misstaget och vaknar mellan 10-11 på förmiddagen inte alls kul!

Så nu sitter jag här och skäms och är lite smått irriterad över mig själv. Men kom på att jag skulle släppa det och göra det bästa av situationen. Alltså göra skolarbete hemma. Vilket jag verkligen måste göra nu. Så min dag kommer se ut som så att jag pluggar och kanske kan hinna med en promenad då jag tränar på tok för lite nu också vilket också kan leda till att jag är så trött som jag är. Skärpning!

Nu till min lilla Tula :) Hon busar runt som aldrig förr, älskar att sitta i fönstret och titta ut samt leka med min torkade blommor som jag har hängandes. Tur att jag har varit inne på att faktiskt slänga dom, för nu kommer det väl säkert inte vara mycket kvar utav dom efter hennes busighet!
Jag var ju och köpte en massa leksaker till henne nästan precis efter att hon kommit hem till mig. Även dom tycker hon om. Så tror hon trivs här väldigt bra. Och kärlek det får hon massor utav :)

Tittut!


Nu blir det till o koka en stoor kanna kaffe och få pluggat lite :)

Hoppas ni hade en trevlig helg och att ni får en fortsatt bra dag :)








Bowling

Heejheej

Sitter nu hemma hos Johan och ska alldeles strax göra mig iordning. Så jag passar på och skriver ett inlägg :)

Igår gjorde vi inte så mycket. Blev ingen fest utan det blev lugn och ro helt enkelt. Gott det med :) Idag tog vi oss en riktig sovmorgon, nästan på tok för länge då klockan visade 11.30 när vi gick upp! Och jag sitter fortfarande i myskläder helt ofixad. Men ska som sagt snart göra mig iordning.

Idag ska vi in till stan för o bowla med några vänner. Det ska bli kul, är inge vidare bra på att bowla men det är kul och man får helt enkelt bjuda lite på sig själv :)
Efter bowlingen idag får vi se vad som händer, inget bestämt ännu. Den som lever får se!

Ha en underbar Lördag :) 



IDOL!

Tittar på Idol och kan inte annat än o säga att Calle och Tove verkligen sopar banan TOTALT! Fick rysningar genom hela kroppen när båda sjöng. Ni kanske håller med mig? =)





Heja!


Älska saltvatten spray!

Håller nu på att göra mig iordning och kom på att jag kan ju tipsa om min helt underbara saltvatten spray!



Jag använder Vision haircare´s saltvattenspray som heter RUFF. Den är hur kanon som helst! När man använder en sådan här spray är det mycket lättare att sedan styla håret. Vet inte hur man ska beskriva det men håret blir lite "strävare", istället för att det ska vara lent som sammet. Alltså mycket lättare att styla det. Jag älskar verkligen denna och den finns att köpa på dom flesta frisör salonger. Jag köpte min på BellBox, kommer inte riktigt ihåg vad den kostade men förmodligen ett rimligt pris i och med att jag äger den ;)

Spraya det i blött hår och blås sedan håret under ifrån så får ni en fiin volym :)





Dansteatern - maFiljen

Hallojsan!

maFiljen- Dansteater om möjliga och omöjliga familjer.


Dansteatern som jag såg idag hette maFiljen. Hade inte direkt några stora förhoppningar i och med att vi inte hade hört så himla mycket om föreställning. Så man kom ju dit och var riktigt intresserad av vad det var vi skulle få se.
Det första jag la märke till var scenen. Som knappt var en scen, det var en oval scen som hade väggar runt om sig. Alltså satt vi (publiken) nästan på scenen. Det kändes lite speciellt och roligt.

Innan allt startade fick vi chansen att se dansarna värma upp och lite så. Nästa alltid kul att se i och med att man känner igen en hel del och sen får massor av nya idéer. Dom värmde upp mesta dels vid stången, med massor av olika övningar.

Föreställningen i sig var riktigt grym verkligen. Den höll väl på i ca 45 minuter tror jag och dom var endast 5 dansare som nästan var inne och dansade hela tiden. Det var mycket närhet med publiken då vi satt såpass tätt in på. Det var publik bakom och framför dom hela tiden. Måste vara ett jätte speciellt sätt att dansa på, man brukar ju oftast ha publiken rätt fram men nu fanns det både här och där.

Dansarna var helt otroliga, väldigt skickliga och dom visste exakt vad dom skulle göra. Det syns så väl när en dansare är väl förberedd. Det sprudlade utav dansglädje och det smittade verkligen av sig.
Jag älskade denna föreställningen, och ett plus var att vi fick lov att prata med dom efteråt.

De man frågade var ju hur det känns att dans så tätt inpå publiken?
Dom svarde då att det är väldigt spännande och att det är kul att få en sådan kontakt med publiken som man får. Så det var bara positiva saker.

Sen också lite hur länge dom har dansat?
Många av dom har ju dansat sen dom var små, men kanske inte stått på scenen föräns dom varit mellan 16-18 års åldern.

Jätte kul att man kunde ställa frågor. Kameran var självklart med och jag passade på att ta kort. Inte den bästa kvalitén tyvär i och med att det var såpass mycket scenljus på och lite sådant :)

Frågestund, här ser ni också hur halva delen av publiken satt under föreställningen :)




maFiljen dansarna :)




Efter föreställningen tog jag mig en promenad hem, mötte sedan upp mamma och åkte till torp. Torp är vårat lilla köpcentrum här i Uddevalla. Jag var ju som sagt på jakt efter en vinter jacka. Helst militär grön. Var inne på stadium och tittade men hittade ingen som jag ville ha. Så gick runt i massa olika affärer tills jag slutligen gick in i en av mina favorit affärer, Pondus.
Där hittade jag en jätte fin beige Rut m fl jacka. Jag testade den och gick sedan dirket till kassan. Visst den var inte militär grön men beige är också en fin färg som passar till det mesta. Är jätte glad över mitt nya köp :)

Denna underbara jacka kommer att klä mig i vinter :)


Nu är det snart dags för mig att åka med Johan. Vad vi ska göra har jag inte direkt någon koll på. Kanske blir det lite fest idag, men det var inte helt säkert. Sen kanske vi skulle sova uppe på landet, men även det lite osäkert. Så jag ska ta mig en dusch och sen göra mig iordning. Packa väskan och sen bara glida med helt enkelt :)

Fredagen den trettonde idag, med mig har det iallafall inte hänt något. Har det hänt er något?

Hoppas ni får en underbar helg, och givetvis så kan ni följa mig i helgen, vilket jag hoppas att ni vill :)



Johan<3




Ny dag imorgon

HejHej readers :)

Nu har jag gjort klart mitt skolarbete och hade tänkt att få mig lite skönhets sömn! Jag älskar att sova, och sover helt klart som bäst på morgonen, är nog inte helt ensam om detta. Och inte för att prata om den underbara snooze knappen som även den går varmt på morgonen ;)

Hade tidigare ikväll haft mammi här på en kopp te, lika mysigt som vanligt. Pratade lite om dagen och lite vardagliga saker.

Imorgon är det skola som gäller, har bara en lektion imorgon vilken lyx! Sen ska vi till riksteatern och titta på en dansföreställning, vad den heter har jag faktiskt inte koll på, det får ni veta imorgon.
Vi ska få chansen att prata med koreografen och sedan titta på deras uppvärmning och lite sådant innan föreställningen startar. Ska bli jätte kul.

Senare på eftermiddagen ska jag ut och shoppa lite tänkte jag. Det jag är ute efter är en underbar vinter jacka. Har tänkt mig en i mörk militär grön. En färg som går att matcha med det mesta och är jätte fin. Hoppas jag hittar en sådan jag vill ja :)
Antingen så ska jag shoppa med mammi eller med Johan, beror på hur Johan jobbar imorgon och så.

Mycket återstår att se imorgon, och självklart ska jag uppdatera! Nu sitter Tula och tränger här i datastolen och skriker att det är dags att sova ungefär. Så det är vad som hända skall!

Stay close!

Tula lite halvsömnig :) visst är hon bara för söt?


Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkomna till min nya och över fräscha blogg LikeEm :)

(först vill jag tacka min vän med samma namn som jag Em för all hjälp med design, dock är den inte riktigt färdig än det ska tillkomma profilbild och lite basic fakta om mig men det kommer. Håll ut )

Mitt namn är Emma, men kallas bla för Em eller Emsi. Jag har bloggat innan på Lacy.blogg.se. Den bloggen tog jag bort för ett tag sedan, då jag ville starta om på nytt med en ny fräsch blogg. Och visst är den fräsch!

Jag bor i "staden" Uddevalla och går nu sista året på danslinjen här. Jag älskar att dansa och lever mig in i det till 1000, så dans är en grej ni kommer få mycket utav här på bloggen. Ska försöka lägga in så mycket videos och annat smått och gott som jag bara kan :)

När jag inte dansar så jobbar jag på West Coast fitness center som också det ligger här i Uddevalla, finns även i Munkedal och Strömstad. Där är jag Aerobics och Step-up instruktör. Jag älskar att träna, tycker personligen att det är jätte viktigt att röra på sig. Så hittills har jag alltså kommit fram till att det kommer vara mycket dans och "gym träning" här i bloggen. Men självklart kommer det att komma inlägg om lite ny inhandlade saker och framför allt min vardag.

Jag bor själv i en lägenhet inte så långt från stan, eller jag själv är jag inte då jag nyligen har blivit katt mamma. Har världens sötaste katt som heter Tula. En lite kattbebis full i massa bus och nyfikenheter :) Helt underbar. Självklart kommer det skrivas om henne i och med att hon är en stor del av min vardag.

En annan stor del utav min vardag är min pojkvän Johan, och hela min familj. Jag och Johan har snart varit tillsammans i 7 månader, är jätte lycklig och otroligt kär i honom. Umgås väldigt mycket med min familj också. Är jätte familjekär och tycker om att umgås med allihopa.

Nu har ni fått en liten inblick om vem jag är och vad jag gör på dagarna. Hoppas ni vill lära känna mig mer och följa min blogg. Om ni har frågor och så, så är det bara att kommentera svarar på allt :)


Nu ska jag fortsätta med att göra lite skoluppgifter och sedan gå igenom några koreografier som jag måste sätta. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll och att ni återkommer hit :)

Em :)




Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0