Det okända

Hur kunde jag missa detta? katastrof!! Kom på det en halvtimma in i programmet sån tur verka det ganska segt idag, då kan jag pusta ut!

Tula sitter just nu jätte sött på golvet och leker med en penna hihi nu kom Freya också. Världens underbaraste katter har vi här hemma. Ibland kan jag bara stanna upp och titta på dem. Det är väldigt fascinerande, smarta och fina djur.

Och det gör ont i mig när jag hör folk säga, nej usch jag är en hund människa! Jag trodde också att jag var en hund människa innan jag fick Tula. Men sen insåg jag att skillnaden mellan dessa djuren är inte så stor. Varför kan inte katten vara människans bästa vän också? Självklart kan man känna mer för en hund eller katt det är upp till var och en, men katten känns så underskattad. Men inte för mig, jag kommer alltid att ha katt det är en sak som är säker :)
Någon som håller med om detta kanske? Tror ju knappast jag är ensam om att ha tänkt på detta någon gång?

Snuttisar<3


Freya


Tula


Nog har vi fina katter minsann!! =)


11-10-31

Idag har jag vart ledig, helt underbart skönt då vi var flytthjälp till min moster med familj igår :) Det flyttades från en lägenhet till hus, ett helt underbart fint hus men havsutsikt och kamin i vardagsrummet. Tog tyvärr inga kort men det gör jag sen när dem har kommit sig till rätta :)

Idag har jag vart och ombesiktigat min bil i sista sekund och det gick såklart bra min pärla. Sen tog jag en sväng till blomsterlandet och köpte en jätte fin gravdekoration och en lykta till Martinas grav. Sen åkte jag dit och fixa till det. Såhär blev det <3



Det blev även till o titta på Sex and the city the movie idag, jag blev så sugen på och se den. Man får en sådan mysig känsla på något sätt. Imorgon är jag också ledig så ska tvätta och kanske träffa Therese. Tror jag ska se till o slänga in bilder från Turkiet resan imorgon också. Världens underbaraste resa, resan då jag och Johan förlovade oss<3 Det var inget jag visste innan resan men han visste! Världens underbaraste! Så bilder från resan kommer imorgon, så vill ni se dem så är det bara att klicka in på bloggen.

Just nu blir det bara till och gotta sig här hemma, förmodligen en kopp te och sen mitt stora feta syrianska bröllop.

Hoppas ni haft en bra dag!


Mini tavlor

Här kommer bild på mina fina mini tavlor med citat som jag fastna för :)





Visst är dem underbara? Dem finns att köpa på lilla blomsterlandet ute på torp, fanns väldigt många bra citat :)

Lite senare är det dags att börja med våran tre rätters här hemma. Ska bli jätte mys! Har köpt ett nytt rödvin vi ska testa idag också, spännande..
Bilder på maten kommer att komma ut :)

Men nu är det kaffe dags!





Meny

Menyn för kvällen är:

Förrätt: Chili och vitlöks marinerade tigerräkor.

Varmrätt: Ryggbiff med hasselbackspotatis och rödvinssås.

Efterrätt: Chokladfondue

Mums!! Snart ska vi åka och handla allt, ska bli spännande detta :) Ska ta bilder på maten också, och vill ni ha recept så får ni lägga en kommentar så skriver jag ut dem :)

Nu ska vi åka och handla!



hatar rubriker

Funderar på att skita i rubriker, vet ju aldrig vad man ska skriva där ändå!

Efter jobbet la jag mig i sängen en stund och vila :) så inte särskilt mycket gjort idag. Åkte med Johan ut till torp för en liten stund sen då vi skulle hämta hans dator som vart på lagning. Så nu är den igång igen. Fick impulsshoppat ett par hörlurar och två fin fina små tavlor med bra citat på, bild på dem ska jag försöka få in imorgon :)

Imorgon vankas det tre rätters middag här hemma, så vill ni veta menyn får ni kika in imorgon! Nu blir det till o gosa ner sig i soffan och titta på idol :)

Bild på oss i Marmaris, bästa resan hitills <3



Jobb

Nu åker jag snart till jobbet. Riktigt trött idag, tur jag går kort dag :)

Sen är det heeelg!!

Går inte tiden läskigt fort nu?

Have a nice day!



jag måste nog skrapa rutorna på bilen, segt!


En sån dag..

herre jesus.. frågan återkommer hur skag klara mig? Hur ska jag klara mig utan min andra halva? Varför skulle just detta hända mig. Önskar att ingen någonsin ska få uppleva det jag har upplevt. Martina det gör så fruktansvärt ont utan dig. Kom på tal om dig idag med en gammal arbetskollega. Jag älskar att få prata om dig, berätta om våran vänskap. Vet du varför? Allt var så bra, många gånger fick vi trösta varandra men det avslutades alltid med leenden, skratt och framåt blickar.

Martina kommer alltid att leva inom mig, kommer aldrig gå en dag utan att jag tänker på henne. Men det är skillnad på att ha henne vid sin sida och i hjärtat än bara i hjärtat. Jag saknar att krama om dig, känna din närhet. Alla har sin närmsta vän, den man alltid kan ringa, du behöver inte säga mer en ett hej innan personen förstår om man är glad, ledsen eller bara prat glad. Jag förlora den personen.

Det är många gånger en kamp att vardagen rullar på, samtidigt som det är skönt också. Men allt hade vart så mycket bättre om du fortfarande var kvar hos mig.

Ett deppigt inlägg men det är just såhär som jag känner mig just nu.



alla tankar går till dig denna kväll, hör ditt skratt i mitt huvud och ser ditt fina leende framför mig<3




RSS 2.0