Jeans

Idag åkte jag ner till Rickie på en kopp kaffe och det sluta med att vi åkte till torp. Jag hitta ett par skitsnygga blå jeans som jag köpte. Jätte härliga är dem och en storlek mindre en vad jag haft innan så det känns bara bra :)

Sen blev det en fika med Mia, tiden bara rann iväg så är det när vi alla tre är bra på att prata :) Vilken härlig familj jag har! Och i fredags var jag på kalas hos mammas farmor 94 år gammal. Hon blev jätte glad över hennes paket och blommor. Hon är så otroligt härlig :)

Nu sitter jag här hemma med mina nya jeans på mig och jag och Johan ska snart äta lite. Sen blir det nog till att gå o lägga sig tidigt idag. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka ner till Rickie o käka frukost efter det åker vi till lysekil och till Mika. Rickie ska prata tatuering och tatuera sig om han nu inte bara lura mig!! Och jag ska prata lite med Mika om min kommande tatuering :) Självklart blir det en om min ängel.

Annars rullar livet på, upp och ned från dag till dag. Tar en dag i taget så som den kommer. Om Rickie nu tatuerar det som han sa till mig idag så blir det en bild på det imorgon! haha

Lite vår snart kanske?


ADIOS


way down

Det är mycket nu, därför denna dåliga uppdatering.

Bion vi var på va super bra, alla bör se den :) Vi var jätte nöjda.

Hoppas ni mår bra!

Bio

Idag blir det bio med Johan, ska bli jätte mysigt. Vi ska se Sanctum i 3D, det är skaparen utav Titaniv och Avatar som har gjort filmen så förväntningarna är skyhöga. Den verkar suverän så nu hoppas vi på de :)

Dagarna i Färgelanda hos mamma var toppen. Har världens underbaraste mamma, hon är suverän när hon har gäster och lagar mat av toppklass. Även Ann var super nöjd, vi släckte lampan när klockan var halv fem på morgonen. Vi var antagligen väldigt bra på att prata :) Men super trevligt var det och nästa gång blir det film kväll hos Ann, det ser vi båda fram emot :)

Idag var jag på torp en sväng, hittade lite smått och gott. En tröja till mig och en t-shirt till Johan som kommer bli som en trevligt överraskning när han kommer hem :) Hoppas han blir glad, men det tror jag allt jag köper ju inga fula kläder ;)

Nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt är super trött, så kanske dags för lite kaffe? Sen ska jag börja med maten. Blir en sen middag idag då Johan kommer hem sent :)

Hoppas ni mår bra!


Mot Färgelanda!

Ja som rubriker lyder, det är snart dags att bege sig ner till "mamma" Ann. Dricka lite kaffe innan vi åker till mamma i Färgelanda. Det blir en riktig tjejkväll med såklart lite Mary Kay och massa god mat, och vin. Vi ska även sova över, så detta kommer inte bli annat är perfekt :)

Varför jag kallar Ann för "mamma" Ann vet jag inte riktigt. Jag och Martina börja med det redan när vi var halvt små att säga mamma Ann och mamma Helén. Sen dess har det bara blivit att vi sagt så. Nu är det en vana helt enkelt :)

Nu mååste jag göra mig iordning och packa, är alltid ute i sista sekund va det gäller tids passning. Men men oftast är jag i tid och tycker om att ha en liten stress över mig.

Hoppas ni får en kanon dag!!

"Mamma" Ann


Kameran kommer självklart att vara med, så bilder kommer förhoppningsvis upp imorgon kväll :)

ADIOS


Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, Martinas födelsedag. Jag hoppas att hon får en fin födelsedag i himmelriket, för det är hon värd. Saknaden är otroligt stor och jag hade så gärna velat ge henne en stor grattis kram.
Det gör så himla ont att inte ha henne här hos oss. En så vacker människa och vän på alla sätt och vis.
Men du lever i mitt hjärta, i mina tankar och vi ses i mina drömmar<3

Grattis på 21 års dagen babe<3



Hope u like it<3


Sen har jag ju min kärlek, Johan. Allt detta hade varit så mycket jobbigare utan allt stöd jag får från honom. Och även mina andra nära och kära.
Att ha Johan vid min sida och leva med honom är guld värt. Det fanns en tid då jag inte trodde att jag skulle hitta någon, men så hände det. Vi fann varandra och nu var det äntligen min tur att få uppleva riktig kärlek. Jag älskar det och jag älskar dig Johan. Du är det absolut bästa som har hänt mig. <3



Jag önskar er alla en fin alla hjärtans dag!

Kram på er



Låång dusch

Det blir ingen sammanfattning utav helgen idag, den kan jag nog kanske slänga in imorgon. Lite snabbt så har vi vart på thai restaurang med " Svärmor o Svärfar " jätte trevligt. Idag har vi vart nere hos min bror och druckit kaffe.

Nu ska jag ta en riktigt låång dusch o bara slappa, sen blir det film med min Johan. En riktig mys söndag :)

Dansa

Ja nu är det nog med singelbugg i lägenheten, nu vill jag ut o DANSA!!! Inte nog med att jag missa JLT på mortens igår, Rickie messa och skrev att det svängde som fan, han dansa inte för jag kunde inte vara där och dansa med han! Han skicka videoklipp och jag satt minsann lite halvsur i soffan, jag var hemma när jag egentligen skulle vart där med min bror och gjort det vi e bra på, DANSA! Så nu försöker jag planera lite smått så gott jag kan. Shake spelar på båberg den 19, har aldrig dansat till dem, men kan bli spännande ändå :) Hoppas plånboken säger ja och att Rickie kan :)

Här är min fantastiskt fina bror :)


och här är jag, redo för en bugg kväll :)


Den kjolen är såå fin när man dansar!

Sist jag dansa bugg var i somras på fjordfestivalen, då dansa jag till scotts hur kul som helst :) Och nu är det dags att ta tag i det igen. Åh vad jag längtar!!

Nu väntar disken på mig, kaffe har jag slurpat i mig och hår o make e på :)

Denna dagen är min, jag äger den. Har inte haft en sån här bra dag på länge! Så nu njuter jag :)

ADIOS


Fredaaag!

Ja nu är det fredag, vart tog denna vecka vägen? Men det ska bli skönt med helg, är ledig lördag o söndag, idag jobbar jag 16-21 :)

Det är världens snöstorm ute! Hoppas dem har plogat våran parkering så att jag kommer ut med bilen. Dem har en tendens till att ploga igen den varje vinter. Får se till att gå ut i god tid så ska de nog också bli bra :)

Tittar nu på de alpina, Anja verkar vara i ganska bra form, kom in trea i störtslalom. Hoppas hon får den medaljen och sen kör hårt på slalom senare idag.



Majken

Majken is my woman she is pretty and she´s old.
She work in our reception from the morning to the night!

Haha satt i mina tankar och kom o tänka på denna vackra sång! Kanske inte alla som förstår men det gjorde minsann vi <3



Den finaste ängeln i himlen <3


Jobb

Idag jobbar jag 15-21 vilket betyder att man hinner få saker och ting gjorda här hemma. Men vad ska jag göra? Gjorde näst intill allting igår. Jag ska laga lite mat, och sen göra mig iordning men det är väl i stort sett allt jag ska göra, hitills.

När Johan väckte mig imorse sa han att det snöa och minsann! Det är inte dåligt med snö heller, frågan är om det är kul eller bara tråkigt. Även fast jag älskar vintern och allt där till nästan så är jag fruktansvärt sugen på sommar nu. Men men den kommer den också :)

Hoppas ni får en bra dag!



Mor o dotter mys <3

Ja idag har det varit en riktigt mysig dag med min mammi. Vi har vart på blomsterlandet, där kan vi gå och larva oss jätte länge, bara skratta och ha kul. Jag har världens BÄSTA mamma<3 Hitta en sten i form av ett hjärta som jag ska lägga hos Martina nu på måndag, då hon skulle blivit 21 år <3


Sen köpte vi med oss kaffe från seven eleven (sådan mor sådan dotter) och åkte och handla mat. Det är så skönt att ha handlat en massa mat, bara komma hem och fylla på. Så när Johan kommer hem sen så blir det till att baka bröd. Jätte kul ska det bli :)

Nu tänkte jag passa på och städa lite här hemma, dammsuga kan jag inte göra för motorn har nog skurit i den. Den lät väldigt konstigt och nu tjuter den bara lite svagt! Alltså inget sug i den inte!!

TACK FÖR IDAG MAMMI <3

Ha en fortsatt bra dag!

ADIOS



Dröm

Jag hade nog den mest underbara dröm inatt. Finns inget annat ord än underbar för den.




Myys

Potatisgratäng och kycklingfilé blir det visst ikväll. Det var inget vi hade planerat men vi båda i princip drägglade när jag sa de. Gratängen är i ugnen och snart är det dags att göra kycklingen. Jätte mysigt tycker jag.

Sen ska vi även titta på lejonkungen, det var så himla längesen jag såg den så det är dags nu. Kan ju inte bli annat än en super mysig kväll med världens bästa pojkvän och katter :)

Hoppas ni får en lika mysig kväll!

Kram på er


Fika med Mia

Jag har nog världens bästa moster! Fikan var super trevlig med en massa tjöt och kaffe. Fikan innehöll visst en semla och en negerboll också, mums! Det är dags att träffas mer kände jag så snart får det bli en myskväll i Lysekil, gubbarna får vara med också :) Det ser jag fram emot massor! Hon tycker för övrigt att det är kul att jag numera uppdaterar min blogg, trogen läsare är vad hon är så varför inte slänga upp lite bilder? Vi e allt bra söta :)

Mia! Bli inte arg på mig ;)


Nu kommer nog Johan hem när som helst, jag ska ta mig en morot för hungern kryper sig på. Det börja när Mia sa att dem skulle ha Pizza! Åhh så gott! Men jag får nöja mig med en morot!!

CIAO

Ps. Tack för idag Mia, Lööööv u! Ds


Jay Smith

Nu lyssnar jag på Jay Smith och städar det jag inte hann med igår :)



Hoppas inte grannarna klagar!


Godmorgon

Sitter här hemma med en kopp te och lyssnar på Sonja Aldéns underbara röst. Drömmer mig tillbaka på tiden vi hade, alla våra minnen, alla skratt och alla take away kaffe som vi drack. När jag blundar så ser jag dig så klar, precis som om det var igår vi sågs. Det är något stort som fattas i mitt liv, hon hade en så stor plats i mitt hjärta. Tänker tillbaka på när vi lekte i lågstadiet, när vi gick i mellanstadiet och sen i högstadiet. Vi hade alltid varandra, alltid sida vid sida. Vi hade så otroligt mycket kvar.

Du lever för alltid inom mig hjärtat <3


Miss you angel!






Fin garderob

Nu är våran garderob super fin, igen! Den har vart lite igen snöad kan man säga, totalt kaos. Men inte nu inte, nu är den ren och fin allt är på sin plats. Tänkte ta en före och efter bild men ångra mig när jag såg hur den faktiskt såg ut haha.

Sen var "Svärmor" & "Svärfar" här på kaffe och bulle, jätte trevligt :) Så det har vart dubbelfika denna dagen, det gillar jag :)

Just nu tittar vi på tv och bara myser här hemma. Vi tittar på Den hemliga miljonären, jävlar vilken penga hög hon hade i plånboken. Den skulle sitta fint i min plånbok! Dags att återgå till tv tittandet.

Imorgon är det fika med moster Mia, äntligen :)

Godnatt!


Storstädning

Nu är jag hem kommen ifrån fikan med min älskade mamma! Tack Mamma för att du är så underbar <3 Vi åt och drack kaffe, mamma åt paj och jag en ceasar sallad. Jätte gott! En fika av allra bästa slag!

Mor o dotter kärlek

( Bilden när mamma sitter med en ros är när jag överraska med en räkfrossa på byfjorden. Kortet nedanför är när vi shoppar på överby. Och sen en rad mys bilder <3 )

Så hitills har dagen varit super, förutom den dumma parkerings automaten som inte ville ha mina pengar! Men efter att ha suttit i bilen och surat lite så gick det till slut att mata den med lite pengar!

Nu blir det storstädning, är på det humöret så det är bara att köra igång. Tror Johan blir extra glad om han kommer hem till en nystädad lägenhet :)

CIAO


Fika med mammi

Nu åker jag ner till stan och möter upp mammi för en mysig fika :)



ADIOS


Reegn!

Vaknar utav att telefonen ringer, och det är veterinären som vi var hos igår. Blev väldigt glatt överaskad utav att dem ringde för att kolla hur det var med henne. Och idag mår hon mycket bättre, hon och Freya sitter i var sitt fönster och tittar ut på det tråkiga vädret. Känns bra att skrutten mår bra igen :)

Nu ska jag strax göra mig iordning för att åka ner till stan och fika med mamma. Planen var att jag skulle gå ner men tvivlar lite nu när jag ser hur vädret är. Det blir nog till att brumma med bilen ner :)



Ha en underbar regnig dag! :)


RSS 2.0