tiden går

Tiden går väldigt fort känner jag, men det känns för det mesta positivt :) Har massa kul som jag ser fram emot, och ju snabbare tiden går desto snabbare händer allt kul. Längtar otroligt mycket tills moster får sin bebis, att få se min lilla kusin för första gången, hålla , gosa och säga att jag älskar han/henne. Det ser jag fram emot. Och massa massa annat.

MEN samtidigt som dagarna rullar förbi så blir det allt fler dagar, veckor, månader sen jag träffade min ängel Martina. Hon finns i mina tankar varje dag flera gånger om dagen. Jag tror jag ser henne i stan, jag ser henne överallt. Blundar jag så är det henne jag ser, tittar jag ut genom fönstret ser jag henne påväg hit till mig. Finns inga ord som kan beskriva saknaden efter denna underbart vackra vän på alla sätt och vis. Jag vet att jag aldrig kommer träffa en människa som ens påminner om henne. Hon var unik, hon var Martina. Och hon kommer alltid att vara med mig i hjärtat <3



Imorgon ska jag till moster i Lysekil, ska med henne till Bvc det kommer bli spännande :) Men nu är det dags att ta en kopp te och luta sig tillbaka i soffan :)

Mi amore vole fe yah




Beautiful<3

Satt nyss och tittade på filmklipp ifrån mitt och Sandras projektarbete som vi gjorde sista året på gymnasiet :) Här är mitt solo som jag framförde, låten heter Beautiful med Chester See.

Det kunde varit så mycket bättre men jag är mer än nöjd över mitt framträdande då jag lyckades framföra mitt budskap <3

 



Glad Påsk

Nu är vi inne i påsk helgen, vädret är strålande och imorgon bär det upp till mamma. Jag passar på att önska er en glad påsk :)

Idag har jag redan städat, dammsugit och skurat. Nu är det dags för en kopp kaffe och göra sig iordning. Johan är och tittar på jobb idag men kommer nog snart hem tror och hoppas jag. Hade tänkt att vi ska ut på en promenad i det fina vädret sen får vi se vad som händer :)

Imorgon ska vi hem till mamma, vi blir bjudna på påsk mat och jag tror det lurar ett litet påskägg någonstans ;) hehe man blir väl aldrig för gammal för påskägg..eller?? Sen ska vi faktiskt sova över också, kommer bli jätte mysigt det är en sak som är säker.

En sak som jag har tänkt på nu under denna påsken är att folk handlar hur mycket mat som helst. Det har slagit mig att folk verkligen "firar" påsk. I vår familj har det inte varit sådär jätte stort när det kommer till maten. Men självklart har ju traditionerna som att få påskägg och måla frukost ägg och sådär funnits men inte så att hela släkten har samlats som över julen. Men i år blir det så :)

Glad påsk önskar jag er allihopa, och ät hur mycket godis som helst för det får man nu :)



ADIOS


Middagsbjudning

Idag är jag och mamma bjudna på middag nere hos Ann. Det ska bli jätte trevligt, kommer garanterat att bli god mat och en hel del prat och tjat :) Jag och mamma ser fram emot denna kväll.

Bloggtorka!



My Love


Sommar

Oj vad jag vill ha sommar nu! Fick oss en försmak av sommaren i helgen vilket var underbart! Men... Idag regnar det och är grått så långt ögat kan nå.

Dagen spenderades med mamma på torp en liten stund, kikade i affärer och sen vidare för att handla mat :) Myspys som bare den! Här hemma har det blivit brödbak och matlagning. Skönt att bara kunna slappa i soffan en stund.

Sommar jag tack!


Jag saknar den dagen, hur underbar som helst. Ingen mer skola, strålande sol, alkohol, rosa cadillac, västkusten ja denna listan kan bli ofantligt lång. Hade en underbar student, en dag man aldrig kommer att glömma :)



11-04-08

Lång men rolig dag på jobbet idag. Haft mycket funderingar i huvudet, vissa dagar är jag en riktigt tänkare. Bollar tankarna fram och tillbaka, tills jag vaknar upp ur mitt tänkade tillstånd.

Efter jobbet kom Johan och vi handlade lite smått för att sen åka till Rickie på kaffe. Det var kul o komma dit ner, känns som om det var längesen man sågs så saknaden hann komma och hälsa på. Nu är det botat!

Imorgon bär det upp till kusinerna, Johan och Veli ska byta ytterdörr. Kanske jag och Tina kan fika hela dagen? Fint väder och kaffe på en altan, Yes please!

Hoppas eran fredag har varit bra :)

CIAO


Morgon te <3

Sitter med mitt morgon te i handen och njuter av morgon stunden. Ingen stress idag då jag är uppe och klar i tid. Har en känsla av att denna dagen kommer blir bra. Och bra dagar behöver man. Jag hoppas att ni får en bra dag också :)



Puss<3

ADIOS


Mor o dotter dag<3

Idag har det varit en mor och dotter dag. Mamma kom till mig på en kopp kaffe och sen åkte vi ner till stan. Väl i stan var vi på jakt efter varsin vårjacka. Vilket vi också hittade, mamma hittade två som hon inte kunde välja emellan så hon var tvungen att ha båda, och jag hittade mig en marinblå jätte fin. Tack så mycket mamma! Sen va vi ju tvungna att ha varsin fin skarf till också :) Efter det var vi båda sugna på kaffe vilket resulterade i en mysig fika.

Det är alltid perfekta dagar när jag och mamma hittar på något. Spelar ingen roll vad vi än gör utan det är lika underbart ändå<3


Dagen har också inneburit : hämta däck, baka bröd och laga mat. Och såklart en massa andra saker som bara blir under en dag :) Nu sitter både jag och Johan i soffan med varsin dator och njuter! Hoppas ni också har haft en bra dag. Imorgon är det jobb igen, jag klagar inte över det. Tycker att det är roligt att jobba för det mesta :)

CIAO


Volbeat

Volbeat går varmt här hemma idag! Ett band som är heelt outstanding, man kan inte annat än att digga med, kanske slänga runt lite med huvudet men endast om jag är ensam hemma, luft gitarren kommer fram och jag tar i för kung och foster land när texten lyder We sing it out loud we sing it out proud!!! Love it

Sen har man ju minnen till vissa låtar/band och vad ska jag säga mer än min älskade Volbeat kille? Ja det var just det jag döpte Johan till när vi hade träffats för första gången. Hans bil rullar in och det jag hör är just Volbeat och jag ser en bil som också är helt outstanding! Tankarna rullar... Vem kör denna bil och lyssnar på MIN favvo musik?? Ja han förblev mystisk ett tag :)

Men sen träffades vi äntligen och snart är det 2 år sen jag träffade mitt livs kärlek, min älskade volbeat kille.

Grrr


kärlek till dig


Nu väntar disken på mig!

CIAO




Godmorgon

Oj oj vilken sovmorgon jag tog idag! Tycker egentligen inte om att sova allt för länge, men med det tråkiga grå vädret ute så får det vara okej för idag. Har inga direkta planer för denna dagen, ska baka bröd och försöka ta mig ut på en promenad :)

Igår vandrade jag ner till stan för att hälsa på Mikkis när hon jobbade. Hon bloggar också på :

http://blogg.aftonbladet.se/modemajk

Jätte bra blogg, så gå in och hälsa på där också :) Vi satt och prata lite och umgicks en stund innan jag skulle vidare. Tack för en mysig stund Mikkis!

Efter det träffade jag Sandra en sväng, det var en evigheter sen sist vi sågs så det var lika mysigt de :)

Sen kom moster Mia på besök med mysiga bebis magen! Vi drack kaffe och prata massor om det ena och det andra. Sen tog jag en massa kort på magen som jag ska sysselsätta mig med och fixa till något riktigt tjusigt :)



Hoppas ni får en bra dag :)

CIAO


Angel

Smärtan som kommer som ett slag i magen är svår att förklara. Jag kan inte bestämma när den ska komma den kan komma när som helst. Smärtan kryper sig sakta upp och lägger sig som en sten i bröstet och en klump i halsen. Tankar rullar runt i huvudet, minnen vi har, alla drömmar jag drömmer om dig. Lyssnar på nya låtar som du hade tyckt om och dansat till. Ditt fina leende, din otroliga personlighet du var så vacker. Jag hoppas du är med mig ibland, hör mig prata med dig. Du vackra ängel i himlen Martina<3

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, på oss<3
Älskar dig babe!



RSS 2.0