Eddie

Vårat läx lan tog sakta men säkert slut, nu lyssnar vi på Eddie Meduza och känner av sommaren som komma skall. Trollhätta Cruisingen närmar sig, och där startar även min student veckan! Tjhooo

Snart ska jag hämta mamma från jobbet och bege mig hem till henne för en trevlig mor och dotter kväll. Självklart blir det att sitta och skrika framför tv då det är Hockey!! Ska försöka att inte bli hes imorgon ;)

Nu blir det lite mer summer music :)

CIAO


Lan

Hola amigos. Sitter hemma hos Martina-Ansi-Babe (kärt barn många namn) och har ett numera såkallat lex lan. Ska alltså börja om med mitt Unicef arbete tjena!! Men det känns okej nu när jag och Martina sitter och göra skolarbeten tillsammans.

Innan vi just nu satte oss här har vi vart ute o farit. Först till seven eleven och lyxa till det med att köpa oss lite kaffe, sen tog vi racern till torp. Där handla jag det absolut sista till balen och gick runt o små kika lite. Hitta ett par skit snygga solbrillor som givetvis blev mina ;)

Nu ska vi slänga i oss lite mat.

CIAO


Faaan!

Jag va så flitig igår med mitt Unicef arbete och var faktiskt nästa färdig. Men nu när jag satte mig vid dator kom jag på: Spara jag det igår? Svar: NEEJ det gjorde jag inte! Inte kul någonstans.. Där ser man att huvudet inte längre händer med. Får göra om det igen då, måste vara min lycko dag....

Nu ska jag slänga i mig något o äta, sen blir det soldusch ska försöka njuta dem stunder jag inte stressar runt överallt. Sen till frissan för provuppsättning inget jag riktigt känner för idag, men men.

Klänningen var för övrigt jätte jätte fin. Kommer bli så kul o visa upp sig i något så snyggt.

* Soldusch
* Hem till bror min
* Frissan
* Hem göra mig iordning igen
* Ut till torp, köpa det sista innan balen och handla mat
* Göra klart samhällen
* Johan kommer<3


Brukar tycka om när jag har fullt upp men idag känns det inte lika bra.

CIAO


The day is today

En helt fullspäckad idag. Ska nu göra mig iordning för att sen åka och kolla till min balklänning som nu är färdig, bara fin liret kvar! Så ska dit och kolla läget :) Efter det beger jag mig ut till torp en sväng för o kolla lite saker.
Sen är det soldusch och provuppsättning som gäller :) Massor att göra så lika bra att få det gjort nu :)

Ikväll kommer finaste Johan hit till mig med, myyys<3


everytime

Det hugger i bröstet lika mycket varje gång.. kanske är det löjligt eller så är det bara så jag känner.

Jag är mycket bättre än dig har jag hört.

Varför känns det som om du tar större plats än jag?
Varför känner jag mig som det femte hjulet ibland?
Ibland känns det som om man blir tagen för givet, varför detta?

Jag är en människa som också har känslor.

Nu ska jag sova, allt blir bättre imorgon.


Hårförlängning

Nu är den efterlängtade Hårförlängningen på plats och det är hur fint som helst. Känns fortfarande väldigt ovant men det är så himla fint och jag ångrar inte att jag gjorde det. Testade studentmössan IGEN igår och det var 1000 gånger finare med långt hår. Och när jag säger långt, då menar jag LÅNGT till korsryggen ungefär :) Känner mig så snygg.

Och inte nog med att man piffar upp håret, imorgon är det dags för ännu en soldusch. Så skönt o skämma bort sig själv ibland. Och jag behöver faktiskt det nu. Känner mig mest som en liten irriterad prick på denna jord för tillfället men det är häcken full hela tiden och andas? nej det kan jag göra på studentdagen. Så är det just nu!

Idag fick jag även mitt eftertraktade G i matte b. Grattis till mig som klarade av att tenta kursen på 4 veckor, skit grymt! Efter skolan och 4 timmar i danssalen träffa jag mamma i stan och myste! Vi beställde blom grejs till balen och sen shoppa vi lite. Bla två jätte fina ringar som kommer pryda mig fint på balen på fredag, himla kul.

Har jobbat lite med mitt Unicef arbete nu, det finns så himla mycket att skriva om men man kan ju inte ta allt då hade arbetet blivit WAY TO BIG! Så jag får bena ur lite och det är väldigt svårt då jag helst hade velat ha med allt bra som dessa underbara människor gör. Det är det som är svårast med arbetet. Sen har jag religions arbetet som ligger över mig. Jag rent ut sagt hatar religion det är ungefär det värsta skolämnet som finns tillsammans med historia. Så måste verkligen börja med det nu med, inte kul!

Nu sitter jag och tittar på matchen på tv Sverige-Frankrike. Ganska bra match sverige leder ju med 3-0 men skulle vilja se lite mer spel, bra hockey dvs. Men det brukar ju kommer i tredje perioden.

Sommar JA-TACK!


Inte långt kvar

Dem tre orden ekar i mitt huvud nu mer och mer! Det är inte långt kvar tills skolan är låångt borta från mitt liv, men herregud det är mycket som ska göras på lite tid. Sitter hemma hos min älskling och har gjort hela 4 inlämningar nu. Har två stoora kvar och sen två prov sen hoppas hoppas jag att jag inte ska behöva göra mer. Ska försöka få gjort mycket på mitt Unicef arbete idag också. Känner mig måttligt social! Eller inte, Johan e ute o meckar med bilen och jag skulle jätte gärna vilja vara med han och fixa och dona men det går inte för jag måste göra dessa saker. Inte kul men skönt att man kan börja bocka av sin "plugg lista" .

Imorgon är det skolan igen, bara dans.. Kommer kännas bra tror jag då jag är färdig med mitt solo! Sen får jag springa till frissan eftersom jag ska göra hårförlängning imorgon, kommer bli jätte spännande och längtar tills jag har långt hår igen :) Passar så bra i och med att det är bal på fredag också :) Hoppas på fint väder också.

Nu ska jag försöka få gjort lite arbete :) Men först ut och ge Johan en Puss!

CIAO


Solo

Emma har varit duktig dag är det idag! Eller är åtminstone duktig nu. Har skickat in ett skolarbete och håller på med mitt dans solo. Som tyvärr har dragit ut på tiden, man har nästan glömt av att man ska göra det. Har några små snuttar men så vill man hela tiden göra bättre och bättre.. Men målet med denna kväll är att det ska vara färdigt. Så att man kan repa på det mer och mer tills det sitter skit snyggt helt enkelt.

Ska även försöka göra klart ett annat arbete idag, får jag gjort det idag så kommer jag vara stolt över mig själv!

Så nu får jag återgå till mitt.

CIAO


Taco kväll

Nu blir det strax en sväng ner till gymet för solning och träning ska bli härligt.
Sen kommer the one and only Johan hit till mig och det är våran onsdags Taco kväll. Kommer bli jätte myys !

CIAO


30 dagar

30 dagar kvar till den stora dagen med stort D! Det vill säga studenten. Slutproduktionen börjar ta form och allt går lite smidigare än innan. Skolarbeten finns det kvar att göra men det känns inte alls lika stressigt längre vilket är väldigt skönt.

Idag har det varit en skön dag, skolan gick snabbt och smidigt och efter det lite mys med Malin i stan. Köpte mig en rosa vit randig tröja som är jätte fin. Och senare var jag och mor på torp då inhandlade jag mig ett svart linne och en vit grön randig sjal. Jätte fint alltihop! Jag och mamma köpte även inbjudningskort till studenten, dom är nu skrivna och väntar på att bli skickade till morgondagen. Det börjar kännas att det närmar sig men på samma gång känns det som om det är väldigt långt kvar. Hoppas att tiden går lika snabbt som den gör nu.

Balen är redan nästa vecka, kommer kännas så kul att vara uppklädd tillsammans med Johan. Vi kommer att vara så himla fina<3

Efter denna underbara dag är det dags för mig att hoppa i säng. Har haft lite Tula mys nu på kvällen med, puss på de<3











Såhär mysigt hade jag och Johan i fredags =)


Nattinatti



1 år<3

Idag är det min och Johans 1 års dag! <3 känns så himla bra verkligen, och bättre och bättre blir det. Samt starkare band till varandra och ännu mera kärlek. Jag älskar han mer och mer för varje dag som går och det är helt underbart!

Vi har något helt unikt<3








Me love you


Hej Mia!

Heej Mia, titta jag skriver, only for you my lööövin moster! It was very fun to see you last night and I think we should see eachother more often. Hope you drank up you´re wine yesterday and enjoyed a quiet evning on the balkonny looking at the sun going down. If you reading my blog you could also comment, it would be very fun!
Love you/ Emma


Nu undrar säkert ni andra vad detta är, jo det är till min moster som nu har tröttnat på att jag inte riktigt skriver så mycket i bloggen längre, så nu är det dags att göra det igen. Så varför inte starta detta inlägget med o skriva till henne. På engelska är det för det tycker jag är roligare och vi är bra på de.

Annars är allt som vanligt, fullt ös i skolan inte alls hälsosamt men på måndag är det exakt en månad kvar älska det. Nu är jag hemma hos Johan och ska faktiskt starta mitt Unicef arbete som kommer bli jätte intressant. På tal om Unicef glöm ej att kolla in och kanske även skänka en slant imorgon när det är humorgalan på tv:n Klockan 20.00 på fyran. Kommer finnas en viss snygg person med, inte riktigt svårt att lista ut kanske ? the one and only Micke P! Försöker övertala Johan om att det faktiskt inte är den enda anledningen till att jag vill titta på det, hoppas han tror mig för det är faktiskt inte enda anledningen promise!

Ikväll ska jag och Johan på fest hos Marielle o Danne ska bli skoj. Jag har erbjudit mig att vara chaffis vilket känns kanonbra! Nu ska jag börja med arbetet.

CIAO




RSS 2.0