Beach,shop,powerwalk

Där har ni min dag i tre ord! Var på stranden strax efter 10 imorse, låg där till halv tre ungefär. Hur gott som helst, jag skämmer verkligen bort mig själv genom att bara ligga där och känna solens strålar! Efter det åkte jag och mormor till torp en sväng, hittade min midsommar klänning och lite annat smått och gott. Mormor däremot stor shoppa! Sen bar det iväg ut på en powerwalk, har börjar uppskatta min små stackars ben och nu får dem jobba mer än vanligt. Riktigt härligt!

Så nu är det snart dags att diska för att sedan snygga till det lite extra i lägenheten, har fått upp mina hyllor nu så kanske ska ta och slänga in en bild på det sen :)

Vilken underbar dag!

Saknar min sötnos med<3


student 2010


Third eye

Har totalt förälskat mig i Black eyed peas " third eye "!!
Dels så är det ett otroligt sound som får en att bara vilja röra sig till musiken sen är det texten. Texten är så totalt klockren! En kaxig Fergie som alltid, sweet!

jaha nu bloggar jag visst, bloggen har totalt torkat ut så försöker vattna den lite med min lööv! Idag har jag legat på beachen på Martini, jätte härligt, eller ska jag kanske säga att det var potty o patte som va ute en sväng? ha ha

Nu storstädar jag så gott jag kan och orkar, o när man städar hinner man ju tänka en hel del. I alla fall jag, det är härligt att reda ut tankarna lite grann. Det får mig alltid på bra humör samt ger mig alltid lite extra kött på bena.

Försöker få ur en viss person ur mina tankar som tar upp otroligt mycket onödig plats, som tror att den är något extra som förmodligen inte kan glädja sig för någon annan. En person som vägrar försvinna ur fokus en person som helt enkelt verkar vara lite efter. Tänk att en sån person kan ta plats i min hjärna! Fy Emma sudda sudda sudda bort denna person! GONE!!!

Känns förträffligt! =D

Måste fortsätta min städning, hej och hå det är tråkigt!

CIAO



Hej bloggen!

Hej bloggen och moster Mia som jag vet är trogen läsare TROTTTTS dålig update! Fast helt klart så har den sugit den senaste månaden som klart och tydligt syns!

Det har vart grymt mycket skolarbete och dans! Dansföreställningarna var slut förra veckan, SKÖNT! Skolarbetet ned för den delen, ännu skönare! Så ja vad gör man nu??

Solat två dagar i rad o faktiskt blivit bruun! Kommer bli skitsnyggt tillsammans med studentklänningen som kommer att klä mig på TORSDAG för då är det STUUUUDENTEEN!!!!!!!

Fatta grymt?? Egentligen helt sjukt att lilla jag ska ta studenten, men lilla jag börjar ju faktiskt bli vuxen nu, och det är faktiskt lovely bara de vill jag lova!

Nu måste jag kila va ett snabbt inlägg ;)


RSS 2.0