Solstråle <3

Idag bar det av till lysekil för att ta en titt på något som visade sig vara nått utav det finaste jag någonsin har sett.
Den 26 Juni kom lilla Loke till världen, så underbart söt och fin på alla sätt :)

Kan inte förklara glädjen och stoltheten jag känner så jag lägger ut bilder på denna sötnos istället :)

Stort Grattis till Mia och Magnus för en jätte fin liten gosse!

Karl Gustaf Loke Schröder Billestedt


Stolt mor och son <3


Kunde inte annat än att titta på han hela tiden.


Att krypa ihop hos mamma är jätte gott :)


Myys<3


Känner bara glädje just nu :)




Grattis Rickie

Ett stort grattis till min bror som fyller år idag :) Är nästan precis hemkommen från kalaset som var jätte trevligt. Och jag tror minsann att han fick en riktigt bra födelsedag :)



Idag har jag även vart hemma Sarah och prov sminkat hennes " brud makeup " och det blev jätte fint och hon var jätte nöjd så det var jätte kul :)

Imorgon bär det av mot kungshamn för lite hemligheter än så länge! Spännande
Senare på kvällen bär det av hem till Kim, Therese och lilla Hampus för en grillkväll och för mig och Therese blir det även vin. Ska bli jätte trevligt, så kort o gott så ser vi fram emot morgondagen.

Hoppas ni har haft en bra dag, precis som jag!

Sovgott


Naglar

Snart är det dags för mig att åka ut och jobba. Har en känsla av att denna dagen kommer att gå fort, efter denna arbetsdag så är jag ledig i fyra dagar hur gott som helst.

Idag har jag varit hos optikern vilket gick bra, allt såg bra ut så jag är nöjd och snart får jag nya linser äntligen. Sen har jag även gjort naglar idag och dem är super fina :)

Här får ni en bild på dem!



Jag gjorde dem själv och det var riktigt kul. Har gjort det innan men det var ett bra tag sen :) Så jag är nöjd med mitt resultat! Nu måste jag rappa på här hemma så jag slipper stressa till jobbet :)

Ha det fin allesammans!

CIAO


Shopping!

Jag är nyss hemkommen ifrån torp där jag shoppade en hel del idag faktiskt! Det börja segt men till slut släppte spärren och nu ska jag hänga in allt nytt i garderoben. Alltid lika roligt med nya kläder!

Det blev:
En randig klänning
Ett par shorts
Tunika
Randig tröja
Tights
Underkläder
Vitt linne
Färg glatt linne

Jag tror det var allt, det återstår o se när jag packar upp påsarna :) Är i alla fall jätte glad över allt nytt och den randiga klänningen tror jag det blir till midsommar :)

Dags att återgå till sakerna som ska göras, sen blir det till o jobba kvällen idag!

Hoppas nu får en super go dag!



Fina blommor som jag har fått av Johan<3


Hemma igen

Nu är vi äntligen hemma igen efter en hel helg hemma hos mamma. Där hemma är det i full gång med det nya köket, det är jätte kul att se hur fint det blir. Johan är verkligen jätte duktig på det han gör och det är även min bror Rickie som har lagt matta och ska sedan kakla och lite så. Man ser ju fram emot festen som blir när köket sedan är klart :)

Var nere i stan i fredags och betalade resten av resan, så nu är det bara att spara en massa fickpengar! Det ska bli så himla roligt, vi längtar jätte mycket båda två och ser fram emot detta :)

Nu ska jag ta en kopp te och gosa ner mig bredvid Johan!

Tula o Freya är fulla i massa bus!!


ADIOS


Ett år sedan!

Ja vart har detta året tagit vägen ? Idag är det ett år sen jag tog studenten, ett år sedan jag sprang ut från skolan och sjöng med 27 andra goa tjejer! Tårarna rann av ren lycka, saker hängdes runt halsen, plakatet höll jag hårt i ena handen och i den andra vart det champange flaska. Helt klart en utav dem lyckligaste dagarna i mitt liv.

Utsläpp :)


Jag och Sandra åkte självklart en rosa cadillack ;)


Finns egentligen inga ord som kan beskriva lyckan denna dagen :)


Ett fint kort på mig och min bror, finns inga ord som kan beskriva vårat syskonband heller<3


Nu får det vara nog med studentbilder, saknar den dagen ALLT var perfekt och dem dagarna är det få av :) Men ett underbart minne att ha med sig.

Vad har hänt det senaste då? Har ju inte skrivit här på ett bra tag. Det som har hänt är väl att jag har jobbat, jobbat, jobbat och jag och Johan har beställt resa! =) Det är väl ungefär det som har hänt. Men det känns skönt att jobba mycket för desto mer kommer det ju in på kontot, åhh vad jag älskar att få bra LÖN! Speciellt nu när en resa till turkiet är bokad. Och denna resa ser jag fram emot.

Ser faktiskt fram emot vad sommaren har att erbjuda. Den kommer bla att innehålla en sjuhelvetes midsommarafton, en hel del soltimmar på stranden, en roadtrip med min lööv, kräftskiva som jag anordnar i ladan hemma hos mamma (det ska bli jätte kul att anordna själv!) och vallåkra såklart. Detta är bara några av alla dessa saker jag ska försöka hinna njuta utav. Lovely

Roadtrip 2010<3


Det väntas ju även en liten Schröder till världen, det är dags att utöka familjen med en lite kusin. Moster Mia går dem sista veckorna nu och allt är så spännande! Man undrar vad det blir för något pojk eller filcka? Jag tippar flicka och har gjort det från första början mest för skoj skull då jag är ensam tjej bland oss kusiner :) Vi får se, jag väntar med spänning och är så lycklig för Mia och Magnus skull :)

Vilket inlägg det blev, kanske har jag fått åter min skrivlust. Så förmodligen lär det nu komma fler inlägg mer ofta.

Passar på att skriva ett Grattis till alla Uddevallas studenter idag, Hurra! :)

Och önskar er alla en go kväll och en god natts sömn!

CIAO



RSS 2.0