Jobb time

Snart är det dags för mig att åka till jobbet, börjar klockan fyra :) Har precis vart ute på en promenad, hur härligt väder som helst dock blåser det lite men det är okej.

Imorgon är det min moster och kusin Jens födelsedag :) Woho så imorgon blir det kalas hos moster Mia som fyller jämt *0 år! Jag skulle vilja skriva 20 och då vet jag en som hade älskat mig ännu mer än vad hon redan gör ;) hihi Det ska bli super kul, och jag tror jag får lov att skriva att hon väntar en kusin till mig!!! =D Är super glad glad glad glad över detta! Kommer bli underbart med en liten kusin till sommaren, en liten Schröder.

Sen är det kalas för kusin Jens på söndag som fyller 17 år. Herregud vad tiden går fort!! Men det ska bli kul att får träffa dem också :)

Nu ska jag göra mig iordning och sen göra lite mat innan jobbet :)

Hoppas ni får en fortsatt bra dag allihopa!!
Jag längtar tills sommaren och våran road trip <3


Älskar denna bilden :)


Promenad

Nu är det dags för dagens promenad, tar den slingan som jag hitta förra veckan. Den är perfekt för mig, massa trappor som jag spurtar upp för och sen både ned och upp förs backar. En salig blandning på allt man kan tänka sig. På så sätt blir inte jag uttråkad när jag är ute och motionerar. Och sen förstås en rad bra låtar i telefonen, som nu har börjat bli mer och mer sommar låtar. Känns så härligt att lyssna på alla sommar klassiker, för mig blir det mycket gyllene tider för det är sommar för mig :)

Detta är sommar för mig <3



All kärlek till dig mii löv


Morgon mys

Jag älskar morgon mys! Ligga kvar och dra sig i sängen, gosa med katterna en stund. För att sedan göra frukost med en go kopp te :) Bättre är det endast på helgerna då även Johan är hemma. Sitter just nu med en kopp jordgubbs te och njuter. Ska snart ta på mig för att gå ut på min dagliga promenad. Har hittat världens bästa slinga och har faktiskt träningsvärk. Kan bero på alla trappsteg som denna slinga innehåller? Men jag älskar att känna att kroppen får jobba.

Hoppas ni har sovit gott :)



CIAO



It´s bad

Dålig uppdatering eller hur ? Well well...

Just nu har jag sista plåten med bröd i ugnen. Vi bakar bröd själva, det blir såå mycket godare då! Plus att det luktar helt otroligt gott i hela lägenheten :)

Igår var mamma och moster Mia här på kaffe. Och efter det åkte jag och Mia till torp, kände skarpt för ett par nya skor, can´t get enough! Jag hitta dem mest perfekta skorna någonsin, efter att ha provat dem och tittat i spegeln bra länge så blev dem mina. Och jag vet en som hade älskat dessa skor och det är Martina. Hoppas hon ser dem för dem är en fröjd för ögat!

Dessa kommer pryda min fötter galant<3




Nå? Vad tycks??

Jag älskar dem och vill att det ska bli riktigt bra väder så jag kan ha dem på mig ute :) Nu går jag med dem här hemma och känner mig ur tjusig! Dem är riktigt bekväma på foten och lätta att gå i! Ni hittar dessa underbaringar på Bianco :)

Kommer ihåg när jag fick min första skor med klackar, då hade jag och mamma klack skola hemma. För är det något som är fult så är det människor som inte kan gå i klackar!! Vilket jag för övrigt är väldigt bra på att kommentera, Johan suckar varje gång haha. Försöker låta bli men jag kan inte, huvudsaken är väl att dem som jag kommenterar inte hör mig?

Nu ska jag duscha :)

Hitta en skön bild från Vallåkra 09. Jag har ingen aning om vad jag skrattar åt men det måste ju vara något kul ?



ADIOS




Miss you

Försöker inte ens förklara denna dagen, det gör ont fruktansvärt ont.

Min älskade ängel<3



BABE LOVE


2011-03-18

Jag fick låna en ängel

Som spred sitt ljus i mitt liv

I varje andetag

Du togs bort från mig

Alldeles för tidigt

Jag fick låna en ängel

För en stund

Min ängel..




Soffläge

Ja idag är det soffläge än sålänge här hemma. Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk vilket suger! Jag hatar att ha huvudvärk, men nu har jag tagit alvedon och jag hoppas innerligt att den ska försvinna.

Så nu måste jag sluta mina ögon och få huvudvärken att försvinna :)

2011-03-16

Lika härligt väder idag igen, hur härligt är inte de? Solen lyser, knappt några moln på himlen graderna visar dock inte lika höga siffror som man skulle kunna tro, men härligt med sol i alla fall.

Hitills idag så har jag fixat och donat lite här hemma, vart och storhandlat och nu bakar jag bröd och efter det blir det till o göra middagsmat :) Det känns bra nu efter storhandlingen massa mat hemma och det är bara att göra det man är sugen på. Dock var det tungt att bära alla påsar från bilen! Men hellre vara en pack åsna än att gå två gånger. Jag klarade det och var väldigt varm när jag väl kom innanför dörren.

Freya mår suveränt, hon var pigg hela tiden igår. Vi väntade på att hon skulle bli lugn och kanske vila lite men icke. Det måste väl tyda på en riktigt bra veterinär som vet vad han gör? Det känns otroligt bra att ha hittat en klinik som är så kanon som denna :)

Nu måste jag fortsätta baka bröööd :)

Hoppas ni har en bra dag!
Perfekt kombo!
Sommar, Sol, Solbrillor, Promenad och Take Away kaffe :)


ADIOS


Vår dag

När jag körde bilen förut kände jag ett leende komma och hälsa på. Helt plötsligt kom jag på mig själv att jag sitter och stor ler samtidigt som jag glider runt i bilen i detta fantastiska vår väder som är över oss idag. Tyvärr blir det ingen promenad för mig idag då jag måste passa Freya som just nu ligger på golvet och tittar runt. Allt har gått jätte bra med henne och Tula, min stora tjej var super duktig när hon fick sprutan. Inte ett ljud hon gav ifrån sig, kan det kanske bero på att hon fick godis av veterinären samtidigt? Är riktigt stolt över våra tjejor efter denna dagen :)

Bild tagen då vi precis fått hem Freya 7 veckor gammal <3


Nu blir det bara lugnans ro här hemma en liten stund, känner mig väldigt trött idag. Så ska luta mig tillbaka i soffan en stund innan jag ska ta tag i disken :)

CIAO


Veterinär besök

Imorse vid 8 tiden lämnade jag Freya hos farbror doktorn. Kändes fruktansvärt hemskt att lämna henne men jag vet att hon är i goda händer så det hjälper mig att hålla mig lite lugn i alla fall. Hon va så otroligt söt i bilen idag, låg där i buren och titta på mig med sina stora ögon. Men om en halv timma åker jag för att hämta henne och då tar jag med mig Tula som ska få spruta idag. Det kommer att gå så bra :)

Dem var jätte söta igår när vi ställde upp burarna, dem låg där inne och varvade mellan gos och bus<3



Ståtlig tjej!


Freya gos!


Nu ska jag bädda en liten säng till Freya så att hon ligger varmt och gott när hon kommer hem :)

Ha en bra dag!

CIAO


Lilla Freya

Nu har jag precis pratat med veterinären. Imorgon har Freya tid för stelerisering. Lilla snuttan då, känner mig hemsk som bestämmer att nu ska hon läggas under kniven! Fyy!! Men å andra sidan så är det för hennes bästa. Men jag själv är livrädd för sånt här och nu ska jag utsätta mitt lilla BARN för detta. För barn det är dem för mig båda två. Tula fick komplikationer när hon blev steleriserad (stavning?) så därför har jag nu valt en annan klinik. Där jag var med Tula när hon spydde så mycket. Dem var suveräna då, så jag hoppas på det nu också :)

Men nervös är jag så jag skakar, får ringa Johan och prata av mig så får han lugna mig senare idag när han kommer hem. Ska upp till Färgelanda och hämta transportburarna också, för Tula ska få vaccination spruta imorgon också.

Så nu måste jag snabbt göra mig iordning!

Mina älsklings tjejer <3


ADIOS


Prao hos älsklingen <3

Dålig uppdatering pga massa jobb. Har jobbat dag tid på ena stället för att senare gå ner till nästa och jobba kväll och så har det vart sen i onsdags. Var ledig igår och idag vilket känns otroligt skönt :)

Men i tisdags så var jag med Johan på jobbet, lite som en "prao" haha det var jätte kul verkligen :) Jag var snickare för en dag, sen var det otroligt roligt att vara med älsklingen på jobbet. Han är jätte duktig på det han gör och väldigt snygg också ;) Här nedan får ni lite bilder på våran dag, kan inte säga annat än att det var super kul och givande att vara med han på jobbet :) <3

Tidig morgon i blåkläder!


Vi åkte till tippen med massa skräp :)


Hej och hå!


I did it ! haha kul bild!!


Vi skruvade (såklart) :)


Fyllde i linjer där innerväggarna ska sitta :)


Åh min godbit! <3


Kärlek<3


Det var min dag på Msb AB :)

Idag ska jag bara ta det lugnt, blir nog en promenad senare idag  :) Annars är inget planerat just nu.

Hoppas ni får en bra dag!

CIAO



mm gott

Ja take away kaffet som idag inhandlades på OkQ8 var mycket gott och passa perfekt under min tur på färjan :) Tog dessvärre inget kort men snart blir det mer take away kaffe! Tänk att det kan vara så gott? Kanske för att det är i pappers mugg? Eller att man slipper göra det själv? Eller för att det är från nymalda kaffe bönor? Jag har inte en aning men gott är det :) Och det är näst intill ett måste när jag kör bil!

Efter besiktningen åkte jag till Johan där dem jobbar i Hunnebo, det var jätte kul att hälsa på dem på jobbet. Efter det tog vi oss en fika på ett litet mysigt fik även de i Hunnebo :) Sen har vi inte gjort särskilt mycket. Det börjar bli segt med denna årstid nu, vill ha vår men ännu bättre hade vart SOMMAR! Tänk att ligga på stranden, bara lapa en massa sol för att sen äta räkor och dricka vin på kvällen? Underbart mer än underbart skulle jag nog säga!

Vi kan ju fortsätta drömma om det ett tag till, imorgon ska det i alla fall bli sol och då ska jag ta en lång promenad. Men redan på onsdag snackar dem om snö??!! Vi får hoppas att väderprognosen ljuger!

Nu ska jag luta mig tillbaks i soffan och mysa med mitt hjärta och förmodligen en mammi sjuk Tula :) Härligt



CIAO



Besiktning

Nu beger jag mig mot Lysekil för att besiktiga V40:in. Det ska inte vara några problem med den så det är inte så särskilt nervöst :) Men först måste jag köpa mig en take away kaffe någonstans, ett måste när man ska köra. ;)

Take away kaffe och sommar <3



ADIOS


Sweet Sunday

Idag är det en mys söndag här hemma. Jag tog en sovmorgon och fick sen en jätte gos frukost utav Johan. Har tagit en lång och härlig dusch och sitter nu med en kopp kaffe :) Bättre start på en dag får man leta efter, helt perfekt.

Igår hade vi en kanon bra dag. Vi åkte ner till Rickie och drack lite kaffe innan vi åkte vidare till Sonja (mammas Farmor) även där blev det fika och kaffe. Där var vi en bra stund, jätte mysigt. Det är roligt att prata med någon som är äldre, hon har varit med om så otroligt mycket saker under sina hitills 94 år.

Efter Sonja åkte vi vidare till Gunilla (mammas Faster) och Melker, lika kul det också. Jag älskar att hälsa på min familj och släktningar så detta var en riktig familj och släkt dag! För efter vi varit hos Gunilla och Melker så åkte vi till mamma och Dagge. Där blev vi bjudna på god mat och sen satt vi och prata och hade det mysigt.

Vi avslutade dagen hemma hos Andreas och Jessica, och det var jätte trevligt och vad fint dem bor.

Sen somna vi gott här hemma efter våran mycket innehållsrika lördag :) Men nöjda det var vi!

Så idag är det bara en hemma mys dag med varandra. Lika underbart det, är så glad att jag har min älskling :)

All my love to you<3



Tankar

Det gör så jävla ont. Det är tomt så tomt utan dig.

Hjärtat? Hoppas du hör mig prata med dig - Varje dag



Älskar dig



Mys dag nr2

Ja idag blev det också en mys dag! Tror att jag har behövt det, vanligtvis brukar jag få dåligt samvete eller bli rastlös av att inte göra något men icke! Igår städa jag och idag finns det inte särskilt mycket att göra. Det finns ju om man vill! Men hitills idag har jag tittat på tv var ju tvungen att kolla skidor. Sverige fick silver idag igen, super bra!

Nu ska jag dricka lite kaffe hade jag tänkt, kanske mata mig också börjar bli lite små hungrig! Och idag är det Fredag härligt med helg. Men vart tar tiden vägen? Den totalt springer iväg..

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer CIAO

Mys dag

Nu är allt som det ska vara här hemma. Tvätten är tvättad, kläderna på sin plats och allt annat är städat och disken är klar. Älskar att bara kunna sätta mig i soffan när allt är klart :) En skön känsla.

Men mitt i allt detta åkte jag med mamma och Rickie till torp för en lunch, samt kolla i butiker och det blev en massa skratt. Det var mysigt att vi tre hitta på något :)

Nu sitter jag med en stooor kopp te och bara njuter. Snart kommer Johan hem skulle jag tro och då får vi se vad som hittas på :)

Mamma och Rickie så synd att den blev suddig för jag tycker den är fin :)


Annars ser det ut såhär ;)


Och min stoora kopp te, om jag inte minns fel så har dessa muggar funnits sen jag var liten :)
Jätte goda att dricka te ur :)


Hej så länge!


Tvätt!!

Jag är trööttt! Men börjar så smått att piggna till, ska ta mig lite frukost och känner jag mig själv rätt så piggnar jag till efter de =) Johan väckte mig när han skulle åka och jag titta på klockan " åhh bara 20 minuter kvar innan jag ska tvätta, ingen idé att somna om " Så låg och titta på tv4 nyhetsmorgon för det tycker jag är mysigt =) Tror jag fått det från mamsen ;)

Här hemma ska det fixas idag, bädda rent, dammsuga (vilket är jätte kul med våran nya dammsugare) haha, skura golv och lite mer allmänt fix =)

Tula och Freya är nu i fullgång med massa bus, dem gör inget annat. Ibland kan det se jätte kul ut när dem håller på. Freya är en liten retsticka men Tula är inte dålig hon heller. Men dem är nog glada att dem har varandra annars kan man ju inte nana så gott =)



Nu ska jag ner till tvättstugan!

Have a nice day!

CIAO


Cameltoe

Nu kan jag stolt berätta för er att min bror har gjort en riktigt snygg camel toe! Ni kanske tror att jag skämtar? Men så är inte fallet. Igår var vi i Lysekil och hälsa på Mika, Rickie skulle på konsultation om sin arm tatuering men tyckte det kändes löjligt att bara komma dit utan att göra en tattoo. Då kom the cameltoe till. Och frågar ni mig så tycker jag den är både söt och fin! Men vi fick oss ett par goa skratt allihopa. haha

Vi pratade även om min kommande tatuering och har nu kommit fram till vad det blir. Men det får ni se när jag har den in tatuerad på min kropp. Kommer kännas bra när jag fått gjort den. Läängtar!! Bara känslan av att komma in i studion höra surr ljudet och känna lukten fick mig att längta som bara den efter en ny tatuering. Vill nu vill nu!!

Kalle Kamel! Vad tycker ni? söt va? :)


Här hemma blir det snart kaffe för att sedan fixa iordning inne i garderoben. Imorgon är det tvätt time ser fram emot att få tvätta, alltid så härligt tycker jag.

Detta måste den bästa reklamen genom tiderna! Den fick mig och Rickie att skratta gott på färjan från Lysekil!


Enjoy


RSS 2.0