...

Jag har den där äckliga känslan i magen som jag kan få ibland. Det är jätte jobbigt, vill bara dra täcket över huvudet och vakna när det är borta. Tänk om det hade vart vanligt magont, då hade det vart en alvedon och sen hade allt vart tip top igen.

vulnerable


I´m done

klar klar klar så jävla klar med min politiska partier uppgift! Känner faktiskt en otrolig lättnad det är helt sjukt! Nu återstår ju bara betyget, G får jag nog kanske till och med ett VG om jag har tur. MVG har jag inte orkat satsa på i denna kursen men ett G är bra och VG såklart ännu bättre. Det återstår att se :)

Imorgon är det svenska nationella skriftligt, det ska faktiskt bli spännande att se vad det är vi får. Men det är imorgon det, nu ska jag åka ner till mor och handla något som jag kan har med mig på provet imorgon. Sen ska jag unna mig en jätte lång och härlig dusch och lite ta hand om mig själv mys. Imorgon blir det soldusch för första gången och det ska bli riktigt spännande :)

Nu : Handla!


CIAO

Att vara så lycklig som jag är nu i livet borde vara obligatoriskt :)




Great

Jag håller fortfarande på med min politik uppgift och ska se till o få den klar idag så det är överstökat, feels great. Det märks verkligen att det är slutspurten i skolan nu då det är saker att göra hela tiden. Har knappt någon fritid just nu, det är väldigt trist men o andra sidan är det lika bra att köra på.
Hade prov på Islam idag vilket jag tror gick bra också, är inte de minsta intresserad utav religion men även det måste ju göras. Oftast känns skolarbeten så påträngda, måste göras kan inte missa det osv...

Men sista arbetet som vi ska göra nu i ämnet samhällskunskap har jag faktiskt fastnat för. Vi ska göra en utförlig rapport om internationella relationer, vilket menas med att det är ganska fritt då vi fick välja exakt vad vi ville angående detta ämne. Då gjorde jag nog det bästa valet jag kunde göra, jag ska skriva om Unicef. Startade min research idag och kan bara inte mer än längta tills jag har kommit igång riktigt med detta. Vilket fint arbete dom gör, visst ser man ju reklamen på tv och lite så men går man in och läser kan man inte bli annat än rörd när man läser om deras organisation.

På deras hemsida finns det även en webshop med jätte fina smycken och tröjor med underbart budskap. Jag kommer förmodligen att beställa ett armband och en t-shirt inom kort. Och det kommer att kännas så himla rätt då jag vet vart pengarna hamnar.

Länk: http://www.unicef.se/



Igår hade jag en helt underbar kväll med Johan, vi åkte mesta dels bil men allt kändes så skönt. Kan verkligen njuta varje sekund jag är med honom, bara att se honom är en njutning i sig. En riktig ögonsten och min kärlek.


Nu ska jag återgå till mitt arbete om politik och bli färdig med det. Kommer kännas så himla gott.

Adios amigos


Att fälla en tår

Att fälla en tår eller i mitt fall flera tårar bara pga kärlek är för mig väldigt vanligt. Anledningen till just detta inlägg om just detta ämnet var för att jag tittade på gamla album här på datorn och såg min underbara familj och pojkvän. Bla var det kort från olika överraskningar som jag fått och gjort för andra. Det var kort från när jag överraska mamma med räkfrossa, utflykt på morsdag, från när jag fick åka på mamma mia musikalen med moster Mia. Detta fick faktiskt mig och fälla några tårar bara på grund av kärlek. Kärleken som jag har till min familj och pojkvän är så otroligt stor.
Jag är nog en väldigt känslig person som faktiskt gråter väldigt lätt. Men anledningen är nog den att jag faktiskt tycker det är skönt att gråta av rätt anledning. Är det något dåligt så håller jag gärna inne på känslorna.

Mitt starka band till mina nära och kära har vuxit mer och mer med åren och ibland vet jag bara inte vad jag ska göra för att visa dom vad jag känner. Självklart vet dom hur mycket dom betyder för mig men ibland vill man ju visa det på något sätt, men där tror jag det räcker med att jag bara är den jag är. Den som kommer med oväntade överraskningar ibland och bara försöker lysa upp tillvaron med min närvaro.

Vad ville jag då med detta inlägg? Jo på något sätt förmedla vad mina nära och kära betyder för mig. Dom är mitt allt och hade aldrig varit den jag är idag utan dom. Det kanske låter klyschigt men tro mig dom har alltid funnits och stöttat mig till 150% ibland mer då det har behövts. Dom gör allt en familj och pojkvän kan göra.

Jag älskar er och är otroligt stolt över er allihopa<3

jag och mamma på morsdag


räkfrossa med mamma


mor och dotter stunder som är guld värda<3


den bästa bror en syster kan ha


dagge pappan i mitt liv


här är min moster som är helt otrolig<3


Sist men inte minst Johan, här finns inte mycket mer och säga än dom tre gyllene orden.
Jag älskar dig<3









The day is today

Dagens schema ser ut som såhär: Storstädning och plugg. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, har alltid haft det så fint hemma men nu ser det ut som bare den! Alltså känner jag att det är dags för en total storstädning. Och jag vet att det kommer att kännas så mycket bättre sen :) Så ser nästa fram emot att städa idag faktiskt. Ser även fram emot att göra färdigt mitt skolarbete om politiska partier. Det är inte alls roligt att gör men jag fattar vinkeln och då går det om man bara försöker.

Nu ska jag sätta på kaffe ringa moster och sen startar dagens schema.


Have a nice day



....

Orkar inte.


Sunday

Johan sitter och jobbar och jag tänkte då passa på att vara så duktig o göra ett skolarbete. Kollar upp uppgiften och inser att detta tragiskt nog inte är min grej för fem öre! Politiska partier?

Det är jobbigt när man får en sådan uppgift som måste göras men man är så o intresserad att man inte gör det. Inte bra men fick pratat med Sandra och tror nu att jag kanske ska kunna få ihop något. Men det återstår att se. Där fick jag för att jag inte är intresserad utav politik.

Söndagen är och har varit lugnt förövrigt. Inte gjort något speciellt alls. Ska ha pass på gymet senare efter det kanske vi ska åka och titta på ett hus om vi hinner. Och det kommer att bli så kul, känns så bra :)

Nu ska jag se om jag kanske kan får gjort någonting utav denna dagen.

Have a nice sunday




Gårdagen

Gårdagen var en riktig succé kväll! jag vann inte bowlingen gissa vem som gjorde det liksom? om inte bowlingkungen Johan. Han var super duktig, Dagge och mamma med. Jag slog faktiskt en strike och hamna sedan på tredje plats. Men det spelar ju ingen roll alla hade kul!

Sen när vi skulle hem släppte Dagge av mig och mamma vi hade bestämt oss för att gå ut och ta en cider på Cheers. Sagt och gjort, var helt dött där så vi gick till Harrys för en cider till. Sen åkte vi hem :)

En helt perfekt kväll

Bilder från kvällen kommer förmodligen att komma upp senare eller imorgon :)
håll utkik!

CIAO


Buddy´s

Det tog inte lång tid innan jag visste vad vi skulle göra ikväll :) Prata med Johan och frågade om han ville bowla och självklart ville själva bowling kungen detta. Sen kom Dagge på den brillianta idén att vi kunde åka till Buddy´s i Thn.

Banan är bokad och det blir bowlin kväll med Johan mamma och Dagge! Kalas trevligt.

Har precis duschat så nu blir det till att göra sig iordning inför en toppen kväll :)

Hoppas ni alla får en trevlig kväll!

CIAO


Duktig tjej

Nu har jag precis ätit och är mätt och god i magen. Har faktiskt varit väldigt duktig nu de senaste timmarna, har gjort två stycken skolarbeten. Och faktiskt så var det roligt, allt gick jätte bra och det känns even better. Vad jag kan komma ihåg nu så har jag bara ett arbete kvar sen är jag ikapp. Tjohoo nu kan det ju genast kännas ännu roligare att gå till skolan.

Med lite mat i magen så är det dags att sätta på en kanna kaffe för att sedan hoppa in i duschen. Det är ju äntligen fredag, vet inte riktigt vad jag och Johan ska hitta på men ibland kan det vara roligt att se extra fin ut. Det är vad jag känner för idag.

I och med att jag har ny dator och att min tidigare dator har kraschat så har jag inga bilder på denna. Ska försöka ta lite bilder till helgen :)

Ciao


Coffee

Med kaffe muggen i handen sitter jag här framför datorn och ska alldeles strax börja med skolarbeten. Varför är det så jädrans svårt att börja med det egentligen? När man väl kommer igång och vet vad man gör så kan det ju faktiskt vara kul.

Tula springer runt och busar med hennes rosa leksaksmus. Som Johan tyckte såg ut som en gris men det är bara för att svansen är borta haha. Den musen måste vara speciellt för henne för alla andra tusen som jag har köpt bara ligger här på golvet. Fast hon leker nog med dom i smyg tror jag.

Musik går varmt här hemma just nu och det är Bruce och Takida som spelas.

Sitter också här och funderar på mitt hår. Jag ska våga på mig en hårförlängning till balen, studenten och förmodligen hela sommaren då det kommer att sitta i. Känner på mig att det nog kommer att bli snyggt. Har ja alltid haft långt hår tills jag förra sommaren den 23 juli fick för mig att klippa kort page! ångrar det nog inte men är mest sur för att mitt hår inte växer ut längre än till axlarna. Då är ju hårförlängning ett bra alternativ. Jag har valt äkta skandinaviskt remy hår. Som för mig verkar vara det bästa helt klart. Så nu längtar jag bara tills jag ska sätta i det.

Nu ska jag försöka sätta igång med skol sakerna. Får tänka på positiva saker så som att Johan kommer hit sen :)

Maria Montazami en stor idol för mig :)



Hola!!

Wie i´m back! Min dator hade kraschat men det skiter jag i nu då jag sitter med en helt splitter ny laptop som bara är min min min min!! Känns jätte bra!

Nu börjar man ju också räkna ner dagarna till studenten på riktigt, idag är det exakt 48 dagar kvar. Det är egentligen ingenting men det känns så fruktansvärt långt tills just denna dagen. Jag kan nog inte ens förstå att jag faktiskt ska ta studenten, jag menar det är ju en stor händelse att vara med om. Men det har man ju förtjänat efter alla dessa år i skolan. Sen börjar arbetslivet och jag längtar faktiskt.

Studentmössan har kommit så som champange glas, visselpipa och en annan mega tuta. kan ju bara lova att jag faktiskt kommer att höras och synas denna lovely day. Så mycket snack om studenten nu kanske jag ska ta upp lite dagliga saker?

Skolan är ett riktigt helvete just nu egentligen om man tänker på allt som man bara måste göra, men det är samtidigt väldigt roligt. Ser man bara till att få saker och ting gjorda så ska det inte kännas som om man ska gå in i väggen ungefär. Vi är i fullgång med våran slutproduktion och det går väl bra, känns fortfarande lite suddigt men det kommer snart att gå över.

Det är 28 vackra dagar kvar tills det är min bal, tjena gymet! Kör som bare den på gymet för man vill ju se så vacker ut som man bara kan i sin balklänning. Min kommer bli riktigt snygg och min kavaljer är ännu snyggare. Johan kommer bli så fin :) Kommer kännas helt underbart att dela detta med honom.

Nu ska jag sätta på lite kaffe och göra lite skolarbeten som jag faktiskt ligger lite efter med men det är bara att göra dom nu.

Have a nice sunny day!

CIAO

Här är min nya dator


Och min super snygga laptopväska från Golla!


RSS 2.0