<3

Miss my beautiful so bad<3



Aerobics

Bjuder på en härlig bild från ett utav mina Aerobics pass på West Coast. Nu innan jag hoppar i säng.
Här är vi i full gång och har mega kul =)




Love my job!!

CIAO



Beauty

Jag och mammi tog oss en sväng till torp tidigare idag. Behövde handla diverse saker till lilla Tula =) Samtidigt passade jag på att kolla efter en body lotion med doften av cocos. Hitta ingen och jag letade förgäves, till slut hittade jag en Body wash i cocos, och var då självklart tvungen att fråga efter en tillhörande lotion och vips dom hade en =) Inte konstigt att jag inte hittade den, den hade ju inte ens hunnit upp i hyllan än ;) Luktar så otroliigt gott! yummi!



Ser fram emot en andra dusch idag bara för att testa dessa produkter och även mina nya products till håret =) Hoppas dom är bra, gott luktar det iallafall!



Tackar mamma för dessa sköna stuffs =)  <3
Nu ska jag plugga lite.... tror ja....det är ju LOV!


Miss u so much darling<3


BIG LOVE


Bruce:an

Ännu en dag då Bruce Springsteen förgyller mig med sin underbara röst och musik.

En av mina absoluta favorit låt är Walking in memphis och gissa vad jag hitta igår? Jo Walkig in memphis med just Bruce. Den går varmt här hemma, och jag ryser i totalt hela kroppen. Vilken underbar artist!
Me love

Detta var den enda som jag hittade, lyssna och njut..



Exposed


jag känner mig "naken, rädd exposed."



Tycker verkligen att hon är störtskön! Hon är vacker och rolig och har en otrolig charm =) Om inte annat ett av de vackraste efternamnen i världshistorien skulle jag tro =)

Maria Montazami


Åter igen

Jaha nu är det åter igen dags för den oerhört roliga garderobs städningen! Förstår inte varför alla kläder hoppar ner och lägger sig på golvet!

Det är för mig en gåta ;)



Dancing in the dark

Sitter här hemma nu och lyssnar på en låt som jag personligen aldrig kommer att tröttna på. Är nog långt ifrån ensam på den fronten, och jag vet en som tycker om den minst lika mycket som jag. Och vem är inte det om inte min älskade moster Mia! =)

Sitter med rysningar längs med hela kroppen, live konsert med han? ja tack!

 

Blev ett snabb inlägg nu, kommer ett senare med lite bilder från en helt underbar helg med nära och kära <3

CIAO



Lady

Det gick kanon hos frissan idag, var där lite tidigt så satt och gosa med Rix Elias hund. Elias e alltså han som klipper mig om ni inte förstod det =) hehe! En helt ursöt vovve iaf, längden på håret försvann ju självklart. I och med att jag hade page innan så valde jag att klippa av längderna fram så nu är det jämn "långt" runt om =) Men det är skit snygg och skit fräscht =)

Prata mycket om hårförlängningar och så. Har nu bestämt mig att till våren förlänga det! Har alltid sagt att jag aldrig ska ha äckel hår i mitt hår men nu blir det så i vilket fall för saknar långt hår och sen är det ju faktiskt bal och själva Studenten =)

Sitter nu och lyssnar på Lady gaga och väntar på J<3

CIAO!




Navy Blue

Isadoras Navy Blue Build-up mascara blev min igår och jag älskar den!
Det är så tråkigt med den vanliga svarta så varför inte en blå? Den framhäver min ögonfärg mycket bättre :)

Köpte även Niveas Matt-puder och ett halsband :) Love shopping!

Nu är jag iordning gjord och redo för att åka till frissan! Och hade det inte vart för min otroligt roliga förkylning så hade jag gått ner till gymet och kört som bare den. Men får spara min överskotts energi tills det känns okej att träna igen :)


CIAO


Klipp

Äntligen har jag beställt tid till frissan! Gjorde det igår så ska ner och klippa mig nu klockan 13 :) Äntligen äntligen äntligen behöver jag inte se ut som en rishög i huvudet. Hoppas dock att han inte behöver klippa så himla mycket.. Det har ju precis börjat växa ut :(

Men kommer garanterat kännas jätte bra, om inte annat jätte fräscht! Så nu innebär det att det är dags för mig att göra mig iordning också :)

Have a nice day, I will

CIAO


Nu

Nu har jag lyssnat på Kid Rocks all summer long minst 20 gånger på raken.


Galet sommar sugen och galet snygg!



Sån är jag!


Summer

I wanna be singing
sweet home alabama all summer long<3

Så snälla ge mig sommar!

Tänkte göra precis som många andra och lägga ut dagens outfit
för jag är så himla cool om inte annat
mycket coolare än dig ;)






CIAO




Finally!!!

Äntligen fått mina pengar! Ingen e gladare än jag =D wohoo


Två ljus

För mig känns det som en självklarhet att tända två ljus.



Halo

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now
<3

 

Detta är en låt som jag personligen nog aldrig kommer att tröttna på. Just love the sound. Får alltid en sån där mysig känsla varje gång jag hör den, en sån där mysig känsla som man skulle vilja ha all the time. Därför kan denna låt gå om och om här hemma hos mig :)

Så himla vacker också dessutom.

 

Annars idag så har det ju vart ännu en underbar måndag i skolan. Nja kanske inte ganska segt faktiskt kalendern får ju jätte gärna visa den 3 Juni.
Somnade jätte tidigt igår runt halv tio tiden tillsammans med världens mysigaste Johan. Somnar alltid lika gott i hans sällskap. Vilket resulterade i en världsgo morgon. Jag var med andra ord pigg och glad :) Kors i taket :)

Hade körlektioner idag också, kan ju inte säga annat än att jag e grym på o köra bil :) Jätte roligt verkligen :)

Nu blir det till och kanske plugga lite och sen småfixa lite kanske.

CIAO



Minst

Minst  10 kanske 15 ?

Japp it´s time to shine =)


Mega-dusch

Kom precis ur en riktig mega dusch, jätte gott! Undra vad man ska göra nu? Har en del jag måste göra men känner inte för att göra något av dessa saker.. Kommer säkert lägga mig framför tv:n och titta på en dålig film tror jag. Men det är ju charmigt i sig.. typ.

Det finns en person som jag skulle kunna göra allt för att ha här nu.. Johan saknar dig<3 Men imorgon syns vi, o då ska vi hitta på något mysig o göra. Ser fram emot morgondagen.



CIAO



Tillbaka till igår

Någon som kommer ihåg Emil Sigfridsson som slog igenom när Fame Factory gick? Jag hade helt glömt av honom sen jag hörde en låt med han igår. Tillbaka till igår heter den, kanske någon som känner igen den lite mer ? Lyssna och njut för fin är den :)


 

Nu är det dags för mig att plugga lite!

 

CIAO



kärlek

Idag har jag och Johan varit VI i 9 månader.
Det är inte klokt vad tiden går fort när man är så himla lycklig :)
Får se till och hålla kvar honom livet ut helt enkelt ;)

Älskar dig<3


Nu då när man e så himla glad och lycklig ska jag passa på o städa :) Skulle egentligen gjort det lite tidigare idag men moster ska sova här i stan inatt så var ju tvungen att gå till henne och babbla o dricka lite kaffe och så :) Saknar henne jätte mycket hela tiden<3

Men som sagt dags att städa, och tänkte testa en ny grej idag! Att få gjort allt så snabbt som möjligt men ändå ordentligt! Inte sätta sig vid datan en "liten" stund, inte fastna dansandes framför spegeln i hundra år för att kanske hitta ett nytt danssteg som kanske kan vara användbart.. etc  etc  etc!!

Så vi får se hur det gåår :) Det där med att inte fastna framför spegeln verkar typ omöjligt! Men men hej disken hej klääder hej nya sängkläder hej dammsugaren heeeeeej skurhinken här kommer jaag =D

Heej Emma 14 åår! haha


Snälla<3

Fortsätt kämpa du är stark och jag vet det. <3

Vi alla tror på dig


RSS 2.0