Sommar nuuu!

Äntligen klar med garderoben, tjoho va redig ja är! Konstigt vad mycket kan gömma sig där inne har hittat en del jag letat efter men icke mitt headset som e borta :( Helt värdelöst ingen musik när jag åker buss eller går och fram för allt inte min egen musik när jag e på gymet. Surt! Men jag ger mig inte föräns jag har det i mina händer :)

Tog en liten paus och tittade härliga sommar bilder :) Snälla Gud ge mig sommar nu för jag vet att denna sommaren kommer bli sååå bra :)

Bovallstrand :)




Biiilar!




Midsommar :)




GRILL GRILL I´M THE GRILL KING



Nu kvällsmat!

CIAO


Gaga olala

Har fått en riktig dille på Lady Gagas - Bad romance. Hon har så himla gott sound på rösten när hon sjunger den tycker jag. Dock har hon ju det i varje låt hon gör men det är något speciellt med rösten i denna :)
Så den går nu varmt när jag städar min underbara Walk in Closeth NOT ;) När jag flytta hit var jag överlycklig för den var ju såå STOOOOR! Men nu?! wtf den har nog krymt!
Kläderna får alltså inte plats.. En rensning kanske? Don´t like! Kan inte slänga eller ge bort kläder, för tänk om jag ångrar mig? Hade ju inte vart så kul ;)

 

För övrig då : Mitt liv är super! Världens bästa Familj, Världens bästa Pojkvän, Världens bästa vänner<3 Just nu är allt bara perfa, körkortet är nära, studentbalen närmar sig och då också studenten :)

I just Love to be in my shoes<3

 



God bless the broken road

That God bless the broken road
That led me straight to you<3


Blir alldeles varm när jag hör denna och tänker på dig<3



Tahandommigsjälvmys

Nu är det dags för lite Ta han om mig själv mys :) Tänkte ta mig lite kvällsmat samtidigt som jag tappar upp ett varmt bad och tänder lite ljus :)

Ska ligga lääänge i badet och bara njuta av mitt underbara liv som faktiskt är upp över öronen underbart :) Och sen hoppas på att min sträckning i benet ska släppa lite grann, har inte tid med sådant nu när det är full rulle i skolan och på gymet :)

Imorgon blir det skolan som vanligt och sen ska jag ner till gymet. Ska ha Aerobics imorgon, ska bli lika roligt som vanligt och sen är det Emma o Johan kväll, högmysfaktor<3

Nu lockar både mat och bad :)

CIAO

Någon som e trött kanske? ;)


Studenten!

Jag är förmodligen inte den enda som längtar tills studenten av oss avgångselever 2010 :) Men det är helt galet vad jag längtar, vet att när man väl står där sen klädd i sin vita klänning och framför allt studentmössan kommer man att tänka, shit vad tiden har gått! Men just nu känns det som om den står still istället typiskt ;)

Prata nyss med Sandra min favorit puff! Studenten kommer vi att fira tillsammans :) Hela klassen ska åka studentflak men varken jag eller Sandra var särskilt sugna på det så vi valde att åka en rosa Cadillac istället ;) helt jädra AWESOME! Vi kommer vara riktiga prinsessor med tutor o visslepipor och hela fadderullan :) Omg kom studenten komsi komsi!!

Efter att man glidit runt i staden så är det ju dags för studentkalaset. Vart ska man då ha det? Jo Sandra kom med en så himla underbar idé. Vi har ett ställe som vi båda älskar att vara på och vi hoppas innerligt att vi kommer att ha det där. Förmodligen blir det så men man kan ju inte vara helt säker föräns det står i vårat namn, inte sant? ;) Det är ett helt underbart klimat där och det kommer verkligen att bli en riktig BÄSTKUSTEN student!



BÄSTKUSTEN! :)


På tal om Bästkusten! Vem vill inte ha sommar nu ? Jag brukar ofta älska snön och allt vad det innebär, visserligen tycker jag ju att det är helt super mysigt men nu får snön jätte gärna försvinna istället. För kommer våren så blir det ljusare, man blir piggare och förhoppningsvis känns det som om att tiden går mycket snabbare :) Och det är jädrans nära tills man kan dra på sig sina solglajjor igen ;) YEEYY!!
Måste köpa nya, vilket jag gör varje år och det är oftast inte ett par utan ca 10 och har nog till och med överstigit den gränsen också men skit i de ;) Love sunbrills<3

I´m hot, deal with it!


Sommaren innebär så himla mycket underbara saker helt enkelt. Har ju tur som bor här på bästkusten, havet inom gångavstånd, tänk dom som inte har det?? DEPRIMERANDE! Men skit i de med för det är inte mina probs ;) haha

Vad mycket jag har skrivit nu! mohaha ibland så ;) Nu ska jag fortsätta plugga körkortsteori for sure :)

Slänger nog in ett inlägg till sen, säkert det också om sommaren! :)

CIAO







Amazing!

Heelt otroligt beatboxing! Hans röst får en att rysa i hela kroppen!

Tummen upp för honom :)




Premiär

Ikväll är det premiär för mig på krogen! Omg hur ska detta gå? haha Jag och Linnea ska i alla fall ut på Lipz, kommer bli skit kul och jag är as taggad =)

hur kommer outfiten se ut ? bra fråga, funderar på o vara hel svart alltid ett säkert kort =) har en svart hög kjol som e jätte snygg så funderar på o matcha det med ett svart linne och ett långt halsband =) Bild kommer garanterat ut!

Nu ska jag fixa iordning lite här hemma, har suttit och pluggat massa körkorts teori idag med, faktiskt ganska kul. Vill tro att jag är ganska haj på det ;)

Linnea o jag :)

Denna dag då bilden är tagen är samma dag som jag träffa Johan och bytte telefon nummer =) hihi
<3










En annan rolig kväll i bilen ;)



Tvätta biilen ;)

Till sommarn kommer den blå faran o de två blondies ut igen (Y)




Vill ha!

Känner att jag verkligen vill ha sommar nu!<3



Sorry babe ;)


Babe vill bara att du ska veta att du är det finaste i mina ögon =)

 

 

farbror melker farbror melker! haha



Återbesök...

Idag blev det ett återbesök till veterinären. Jag tyckte det såg så skumt ut när Tula fick en jätte svullnad precis vid snittet, nästan uppåt 2 cm hög. Jag har känt på den och hon har inte haft ont eller någonting. Men ringde till veterinären tidigt idag morse och fick då en tid vid tre tiden. Eftersom att jag hade körlektion idag på eftermiddagen så fick mamma köra ner henne.

Tula hade fått ett bråck. Tråden i bukväggen hade gått av ( Dom syr invärtes ) därför har jag ju inte kunnat se detta. Det är tydligen väldigt ovanligt att detta händer och varför tråden hade gått av vet dom ej. Dom misstänker att det kan ha varit fel på tråden innan. Så dom fick sy igen det på nytt så nu ska det förhoppningsvis inte bli mer komplikationer.
Det är snart 2 timmar sedan som vi hämtade henne så förhoppningsvis ska hon även piggna till snart sakta men säkert. Mammas sötnos<3







Förövrigt då så gick mina körlektioner idag hur bra som helst verkligen! Började redan med stadskörning andra gången vilket är grymt! Om man får lov o säga det själv så är jag verkligen hur bra som helst :) Älskar o köra bil! Lovely! Imorgon är det dags igen :) Me likey!

Även skola imorgon endast dans, det gillar vi! Speciellt nu när det är dags för slutproduktion :) jippi!

Nope nu e dags att plugga och överösa Tula med så mycket kärlek en kattmamma kan ge dvs EVIG!

CIAO


Gos

Nu är det mycket gos här hemma med Tula =) <3


Tula nytt 2<3

För ca en timma sedan började snutten att gå, vingligt men det gick skam den som ger sig :) Hon har till och med ätit lite utav hennes nya mat som jag köpte hos vetrinären idag. Så allt går som det ska. Men nu nästan precis började hon slicka sig på såret och det får dom absolut inte göra så då åkte den där über roliga tratten på! Den är hon inte riktigt vän med vill jag lova men stackarn måste ha den. Den är ju faktiskt lila och hon är väldigt söt i den om man ska se det lite positivt. :)

Jag var precis ute och handla en jätte snabbis då jag inte vill att Tula ska vara själv så tidigt. Så dags att plocka upp ut påsar och förmodligen göra lite mat då magen kurrar!

hörs sen :)

Måste vila lite efter några vingliga steg <3


Tulas mormor stoppar om henne :)


ligger gosigt <3


den icke populära tratten :(


den icke populära tratten :(


Tula nytt<3

Yes nu var jag för ett tag sen och hämtade lilla Tula från vetrinären. Allt hade gått som det ska och nu är hon bara helt ned drogad. Det ser till och med ut som om hon har gråtit det är väl förmodligen narkosen men man känner ändå med sin sötnos.

Anyway nu händer det inte så mycket, bara kolla till henne och se att hon kvicknar till och så :) Kommer skriva här i bloggen idag om hur det går för oss :)

Nu ser det ut såhär.

Sötnos<3




Gymfantast?

Nej det kan jag inte riktigt hålla med om. Idag var en helt värdelös dag på gymet orkade i princip ingenting nästan. Ibland har man dessa dagar och det är verkligen hemskt. Men men sådan är kroppen för det mesta lite olik sig själv ibland, äsch glad ändå ;)

Nu ahr jag ätit kvällsmat, duschar och druckit upp mitt te. Snart dags att lägga sig då Tula ska till vetrinären imorgon tidigt på morgonen.

Inte mycket mer o säga om denna dag :)

Helt underbart skönt Body Butter, blir len som en barnrumpa! tummen upp för de :)



Natti Natti!


2010-01-14

Idag hade jag min allra första körlektion! jippi! Hade den kvart över sju imorse men det var inga problem med att gå upp ännu tidigare för det. Dels för att Johan nana här inatt (då han vaknar i tid av väckar klockan till skillnad från mig) och att jag är så himla taggad inför körkortet och sen älskar jag att köra bil. Och jag tror inte att en första lektion kan gå bättre än vad den gjorde för mig idag. Gick verkligen hur bra som helst och körläraren sa att jag var jätte duktig :) Nästa vecka har jag fyra lektioner. Måndag (dubbel), tisdag och onsdag :) Kommer att köra mellan 2-3 gånger i veckan fram tills mitten utav februari. Så förhoppningsvis så kommer jag att ha det ganska snart men det vet jag att jag kommer att ha ändå! Bra start på dagen :)

Ett steg närmare drömmen!!


Sen var det bara till o pallra sig till skolan, sen när det var lunch dags visa det sig att det var världens äckligaste lunch dvs risgrynsGRÖT :O Min gröt lukta seriöst LIM!! (äter special mat med tanke på mjölkallergi) Eftersom att det lukta så himla illa gav jag det inte ens en chans utan åkte hem för o äta. Så nu har jag ätit min egenlagade mat mycket mumsigare! Ska alldeles strax dra mig ner mot stan igen. Ska på teorilektion och sen ska jag ta o pallra mig till gymet hade jag tänkt. Tränade inte igår så då måste det bli av idag :)

Imorgon ska även Tula till veterinären, dags för henne att steleriseras. Kan inte låta bli att tycka lite synd och henne. Stackarn vet ju inte att hon ska till farbror doktorn imorgon. Men dom är otroligt snälla och begåvade där nere så det kommer allt att gå fin fint det vet jag :)

Nu hade jag tänkt att dyka ner i mina körteori böcker o läsa! Det jag har läst hitills är för mig helt logiskt, så förhoppningsvis får jag lätt för även den delen. Har ju Johan som jag kan fråga om det skulle vara något som jag inte förstår :)

Tänkte slå på stort o skriva ett inlägg senare också med lite sköna tips som jag tycker e über bra! Så vill ni se vad det är så får ni kika in lite senare till kvällen :)

CIAO

SÖTNOSA!




Ögongodis!

mmm... Ögongodis<3





Snart kommer Johan o hämtar mig :) Får se vad det blir av denna kväll, är verkligen helt sjukt trött! Men kommer garanterat vara mycket piggare till morgondagen efter lite behövlig skönhets sömn :)

Här kommer en till sötnos på bild :)




måste kila! ha en bedårande helg :)


Heja denna dagen!

Nu har jag stigit upp ur sängen efter en väldigt skrikande natt. Det är varken jag eller Johan som har skrikit utan det är lilla Tula. Hon har gått o blivit könsmogen jippi! När honkatter blir det har dom en tendens till o bli väldigt "jamiga" eller ja.. hon jamar inte utan skriker verkligen! Så det blir till o ringa veterinären idag. Och se vad han har och säga och lite så. Blir väl sterelisering på henne snarast i och med att hon inte ska ha några pisseungar så är det snällast mot henne :) Annars har jag nanat gott intill min älskade Johan.

Och mitt upp i allt så sitter förkylningen kvar och är riktigt rassligt i halsen. Och jag ska nu tvätta och idag blir det till o verkligen tvätta allt! Skönt att ha det gjort senare och efter det ska jag ner till gymet och ha pass!? detta ska bli en intressant dag. Hoppas jag klarar av passet och att min hals pallar att prata i mick samtidigt. Det funka i söndags dock hade jag inte en lika krasslig hals men flåset blir det ju dock lite mer utav.

Det är bara att se positivt på det hela ;) Nu ska jag äta frukost och sortera tvätt med min jamande sötnos :)

Kommer lite bilder i ett inlägg lite senare idag :)


Förkyld!

Över natten har jag råkat bli jätte förkyld! Inte kul då jag har step up pass på gymet idag. Är jätte taggad på att träna absolut men det känns ju sådär när man e förkyld. Skit sam jag får köra så det ryker ändå ;)

Nu ska jag mysa lite med Johan o fortsätta drick honungs te :)



RSS 2.0