Aloha!

Sitter nu i nya lägenheten och både jag och Johan har kopplat upp oss via mobilen. Tar väl ca 1-2 veckor innan vi får hit internet. Men tur att det går via mobil :)

Idag har vi haft besök utav min Bror och Mikkis och sen kom Magnus o Lottis (Johans päron). Och imorgon vankas besöka av mina, då blir det till o laga till någon god middag! Får se vad det blir imorgon när vi handlar.

Det är kul att få så mycket besök, det är väl klart att alla blir nyfikna på våran nya lya :) Den är jättefin och vi trivs redan jätte bra. Jag lovade att visa kort på den men det får vänta tills vi fått vårat "riktiga" internet då det inte går sådär jätte snabbt just nu. Men vi har kommit iordning och behöver bara en tripp till Ikea för att handla in lite smått och gott :) Det är jätte kul att planera, badrummet la jag beslag på och det kommer bli så himla varmt, mysigt och underbart fint. Om det blir som jag tänka i mitt huvud då förstås :P

Nu är det snart dags att hoppa i kojs, och jag längtar! Sover så himla gott här :)

Godnatt alla!

Stolt fadder till finaste Loke :)


Lägenheten

Nu åker vi till våran nya lägenhet, så jag kommer förmodligen vara utan internet i några dagar.. Men sen blir det full uppdatering med bilder på vårat nya fina hem! :)

Håll tummarna för att det går bra att köra Tula o Freya i bilen <3

Ha det bra!!

packa

Blää jag hatar att packa!! Det var kul en stund.. tills vi tog tag i garderoben =O men nu är den klar!! Vilket var målet för denna dagen =) Anledningen till att vi packar är såklart för att vi ska flytta till en större lägenhet! Helt underbart!

Imorgon bär det av för o hämta nycklarna till den nya lägenheten, ska bli kul o se den igen. Sen är det ju allt annat som ska fixas, el, tv och bredband. Inte heller så särskilt kul när man inte är så haj på det direkt. Men man lär sig ju =) Allt detta känns i alla fall jätte rätt och jätte kul!

Så efter dagens jobb och all packning känner vi oss väl förtjänta en god natts sömn! Så sovgott allesammans!

Bilden är från våran roadtrip 2010


Morgon mys

Haft morgon mys med mina tjejor <3




Och nu är det dags att åka till jobbet, sen blir det till o åka hem och packa! =)


11-11-08

Bara en vanlig dag idag med jobb och inte så mycket mer. Jag o hjärtat var nere hos Rickie och gått ut med Valle då Rickie och Mikki e på någon spelning i Götet. Han e för go grisen =)
Hihi här är han in så gammal =)


Bara slapp i soffan nu fram tills det är dags att lägga sig!

Hoppas ni har haft en bra dag!


Wiiiiiee!!

Jag är jätte glad! tänker inte berätta vad det är föräns på onsdag tror jag att det blir =) hihi



Mikkis 25 års fest!!!

Vilken fest det blev! Hur kul som helst och jag låter nu bilderna tala för sig själv ;)













































































































STORT TACK Mikkis för denna helt otroliga kväll!

Alla hade skit kul!



Prommis!

Snart är det dags för mig att ta en promenad. Måste tändas ljus hos Martina och Farmor idag såklart! Sen blir det nog full rulle när jag kommer tillbaka hem. Mamma och Dagge kommer över för att göra sig iordning inför festen här också, ska bli jätte kul :) Måste ju bara slänga in bilder på oss, vi kommer se jätte kul ut! haha

Men nu måste jag sätta fart, mycket som ska hinnas med idag och kalaset börjar klockan 15 för att senare övergå till detta årets halloween fest :)

Ha en riktigt bra dag!

Gym dags!

Dags att snart bege sig ner till gymet, taggad som bare den! Efter det blir det till o städa här hemma samt få besök utav syster. Så kanske dags att se till o få något gjort? Nu drar jag till gymet :)

Freya när hon var 8 veckor <3 söt som socker!!


Bullbak

Nu är jag hemma efter bullbaket nere hos Rickie, det blev en hel del bullar mamma är så duktig :) Tyvärr kunde jag inte smaka dem eftersom dem inte var mjölkfria, men lukta gott och såg väldigt smarrigt ut!

Och nu ska jag gosa ner mig i sängen och titta på film med Johan, är riktigt seg idag. Och imorgon blir en busy day. Gymet, storstäda och jobba kvällen :)

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag!



JAAAA!!!

Kom hem från jobbet nyss och passade på att kolla posten och vad ligger då där?? jo dessa =D



Wohoo mina skor har äntligen kommit! Blev helt överlycklig av detta och ännu mera lycklig då dom satt jätte bra på foten :) Nu e jag glad glad och ännu mera glad! Ni kan väl inte annat än o hålla med om att dem e jäkligt snygga? happy happy

Nu ska jag snart åka med mamma ner till Rickie för o baka bullar och dricka kaffe :) mys!

En sak till, påväg till jobbet i morse så blev det rött ljus. Så var det en medelålders man som stod vid sidan om mig. Och nu ska jag inte säga alla men i alla fall många klarar inte riktigt av att man tar dem när det gäller att trampa plattan i bott. Och det gjorde inte denna mannen heller men jag vann o han fick vackert lägga sig bakom min bil! mohaha det var en jätte kul start på dagen :) Lite kul måste man ha! haha

Så min dag i helhet hitills, Skitbra!


11-11-03

Den tredje november är det idag, en torsdag. Imorgon är det fredag igen, vad tiden går fort numera! Idag är jag riktigt trött, men man måste ju åka till jobbet ändå. Tur att man piggnar till i bilen på väg dit :)

Have a nice day!!!

Nelly.com

Angående Nelly, jag har aldrig beställt något där innan men tänkte nu att jag skulle göra det. Så beställde ett par skor den 23 och har fortfarande inte fått dem? Skrev till kundtjänst angående detta, det enda dem kan svara är att jag ska avvakta till den 8/11 för att se om skorna har kommit då. Det ska väl fan inte ta över 2 veckor innan jag ska få min beställning? Detta är första och sista gången jag beställer något där ifrån vilket e tråkigt då dem har mycket snyggt.

Fruktansvärt dålig kundservice, jag är bara allmänt förbannad just nu!!!!



11-11-02

Näst intill precis hemkommen från gymet. Intensiv träning idag riktigt härligt! Så nu blir det till o stoppa lite i magen för att senare åka och jobba.

På lördag blir det halloween kalas och fest för Mikkis som fyller 25. Både jag och Johan är riktigt taggade ska bli grymt roligt :) Fick köpt henne en present igår också, jag vill också ha en sån! Men det är väl så man ska tänka när man köper presenter har jag hört :)

Ha en fortsatt bra dag allihopa!!



Turkiet Marmaris 2011

Här är i påväg till hotellet, en bussresa på 2 timmar men helt klart värt det :)


Första kvällen på hotellet, alla bjöd på sig själva och hade jätte kul :)


Varje kväll hade hotellet ca 3 olika uppvisningar :)

Michael Jackson dancer!


Robot!


Älskling på hotell rummets balkong <3


Härligt!


Utsikten från balkongen :)


Vy över marmaris strand :)


Båt - trip!







Love<3








min snygging!


Johan och Morgan :)




strandpromenaden :)






Dansar på hotellet :)


7/9-11 Dagen då vi förlovade oss på stranden i marmaris <3





Do you see the ring on my fingahh?? he is MINE ;)


Always you and me <3

(bilden är tagen sista kvällen i Turkiet)

Så himla söta kattungar fanns det på hotellet som alla tog hand om :)


Drinkar vid poolen Såklart :)


Johan sista kvällen i marmaris :)


Thank you marmaris for this week, see you again next year! :)


Världens bästa resa, längtar till nästa år då vi åker dit igen :)








RSS 2.0