Coffee

Tänk vad mycket kaffe en människa kan få i sig egentligen, har redan hunnit med ett antal koppar idag med människor som ligger mig varmt om hjärtat.

Började med en kaffe påväg till besiktningen, är en liten vana jag har att alltid stanna till o köpa kaffe någonstans när jag kör bil. Lite löjligt kanske men jag räknar in det som vardagslyx. Besiktningen kunde ju faktiskt gått bättre men de problemen som var går att lösa. Är mest stolt över min pärla som gick igenom- blankt!

Sen var jag hos mormor en sväng på en kopp kaffe för att sen möta upp moster på hennes rast för ännu mera kaffe. Mysigt var det iallafall.

Nu har jag druckit en smoothie och ska snart göra i ordning min lunch låda till jobbet. Det kommer att bli en kyckling sallad idag - gott!



Dags för mig att fixa lunchlåda och sen ta några andetag innan jobbet :)

Visst hade det vart mysigt med vinter nu?
Här är min underbara mamma i vintras!


Kram Emma



Neutral

Sminket är borta, tänderna borstade och håret snart borstat hel neutral så inpå kvällen, tänkte slänga på en film och försöka sova. Kommer kännas väldigt konstigt att gå och lägga sig själv i sängen. Johan är i Norge nu så därför är det bara jag och pissarna hemma :) Vi har alltså haft en tjejkväll med massa gos.

Funderar på vilken film jag är sugen på att se, inte en aning så vi får rota i lådorna här hemma.

Imorgon bär det av till besiktningen med mammas bil, min gick igenom med blanka papper för en vecka sedan, toppen! Hoppas att det går lika bra med mammis bil. Imorgon ska jag även jobba, ska bli härligt att få göra lite nytta! Innan jobbet får jag se vad jag hittar på.

Här får ni lite bilder på min underbara "lilla" familj, och för mig blir det till o gosa ner mig i stora sängen.

Me o me luv


Beautiful


Tula och Freya


Allt för mig idag!

Kram Emma


wine baby

Önskar att du var här och tog ett glas vin tillsammans med mig nu när hösten äntligen har kommit.
Du och jag - ett glas vin.

Nu sitter jag här och tar ett glas vin - tänker på dig och på ett sätt hyllar våran underbara vänskap.

Det har gått ca en månad nu sen du gick bort - en månad med otroligt stor saknad. Men också en månad av förnekelse, du är inte borta?
Du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. Du har en stor plats i många människors hjärtan. Du är saknad av många, av mig är du saknad som världens bästa vän.

En vän som alltid fanns där i ur och skur. Vännen som alltid fick mig på bra humör, nu har jag våra minnen att se tillbaka på. När jag ser tillbaka på våra minnen hälsar ett leende på. Jag vill tro att det är du.


<3







nice







ciao


Freya<3

Igår hämtade vi mammas kattungar, hon skulle ha två stycken och det fanns tre kattungar kvar från kullen. Den tredje lilla stackaren hade inte jag mage till o lämna kvar så det slutade med att vi ökade på vår lilla familj med en katt till :) Hon heter Freya och är så liten och så underbart söt. Hinner inte skriva mer nu, måste ner till jobbet. Men mer bilder och mer info om Tula och Freya kommer :)





Nu är vi en mysig familj <3


....

Sover dåligt, har en stor klump i magen, vill inte vara hemma.. Dagen närmar sig dagen jag inte kunde föreställa mig skulle komma. Det enda jag ser när jag blundar är stegen till kyrkan. Kommer vara dem tyngsta stegen jag någonsin tagit. Hur mycket ska en människa kunna ta? Vad ska jag göra, hur ska detta gå? Det va saker jag fråga dig.

Saker som bara du och jag pratade om, vem ska jag prata med nu? Vem ska hålla om mig precis så som du gjorde?

Jag vet att jag kommer klara det för det hade du velat att jag skulle göra. Jag vet att du håller dina ögon på mig. Du har säkert också kramat om mig många gånger redan. Men det är inget jag känner fysiskt, utan kanske psykiskt någon gång. Detta är orättvist varför min bästa vän? varför? Hon som kände mig mer än någon annan vän hon som alltid kunde få mig på topp humör, hon som alltid stod vid min sida? Varför?

Hur fan ska jag klara detta?








Love you babe <3


RSS 2.0