Veterinär

Fyy när jag kom hem idag efter min hudvårdsklass. Någon katt hade spytt, massor! (stackare) :( Och eftersom att vi har två så är det ju svårt o veta vems  det var. Men sen hör jag när jag står i köket någon som spyr. Och det är Tula! Mammas lilla tjej, färgen på nosen försvann och hon såg allmänt nere ut. Och jag skulle ner och jobba. Kom ner till jobbet med världens dåligaste samvete, Tula ligger hemma och är dålig. Men efter bara några minuter nere på jobbet så ringer jag veterinären, som då tyckte det var bästa att åka dit med henne. Då blev det fart på mig, min lilla bebis ska till doktorn. I lite lätt panik ringer jag Johan, bara för att svamla lite och säga att jag måste åka med Tula till veterinären.

Färden dit gick bra, det brukar mjau´as en hel del men hon var knäpp tyst min lilla tjej. Sen kom vi in till "doktorn" och hon va så duktig. Veterinären fick känna på mage och luftvägar, samt lyssna på hjärtat och ta tempen. Allt såg bra ut förutom att hon fick kräkreflexer när veterinären kände på luftrören. Vilket dem inte ska få men att det kunde vara för att hon var irriterad i halsen. Så vi fick åka hem , en lite mer piggare Tula i bilen vilket kändes som en lättnad för mig :)

Hon har inte ätit något än, inte ens sin favoritgodis! Vi har fått henne att dricka lite vatten iallafall, det känns bra.

Nu håller vi tummarna för att våran lilla tjej mår bra snart igen :) <3

TULA


Och våran andra guldklimp FREYA


Vi har då dem bästa katterna man kan önska sig <3

Denna dagen har vart väldigt händelse rik så nu är det snart dags att lägga sig i sängen och sova. Imorgon blir det en fika i stan med älskade Mammi. Efter det så ska jag bara vara hemma och över ösa våra guldklimpar med massa kärlek <3

Hoppas att ni har haft en bra dag allihop!

Godnatt!

Ps, nu kom Tula upp i mitt knä <3 Käärleek


Hudvårdsklass

Godmorgon allihopa!

Frukosten är i magen, ansiktet är tvättat snart dags för dagens make! Har hudvårdsklass hos Sarah idag, och jag tänkte faktiskt ta med mig kameran och ta lite kort så ni får se hur det ser ut :) Jag älskar verkligen att ha hudvårdsklaaer det känns hur bra som helst då jag vet att dem produter jag jobbar med fungerar. Måste även ställa mig och stryka min kjol, skjorta och kavaj. Och mina väskor packa jag ju såklart inte igår heller, men dem är näst intill packade bara de att jag måste dubbel kolla 1000 gånger så att jag har med mig allt ;)


Efter min hudvårdsklass så ska jag ner till konsum och jobba en liten stund. Känns lite konstigt att gå ifrån kostym till "arbetskläder" men det går allt bra ändå!

Vädret är så fruktansvärt tråkigt idag!!! grått grått och åter grått.. Det skulle tydligen vara så imorgon också om man litar på vädret som visas på tv. Men på onsdag skulle det bli soligt, det är ju då jag ska fika med Mia :) myyys

Nu måste jag lägga på ett kål här hemma, ha en fin dag!



Love


Härlig dag

Det blev en lugn och härlig dag uppe hos mamma idag. Vi åt mat och drack kaffe och hade allmänt mysigt :) Nu här hemma ska vi fixa iordning lite, diska och lite annat smått och gott. Sen bänkar vi oss framför tv:n för att se solsidan och wallander, en riktig mysdag helt enkelt.

Någon annan än jag som har tänkt lite angående Beck och Wallander? Det känns som filmerna går ut på samma sak fast med olika skådespelare. Själv föredrar jag helt klart Beck utan att ens tänka. Medans Tove min söta vän tycker tvärtom. Hon såg Wallander innan Beck och jag tvärtom, kanske kan ha med det att göra? Men å andra sidan tycker man om filmer som dessa så går båda lika bra. Dock är Beck lite bättre ;)

För mig är inte valet svårt om jag är tvungen att välja =)

Och sen då Solsidan, vilken skön serie! Äntligen kom det en bra komediserie igen. Mia Skäringer är väl bara toppen? Hon behöver säga en mening sen skrattar jag! Tittade på Mia & Klara när det gick och fick lika goa skratt varje gång. Antingen satt jag med Martina och kollade och vi totalt bröt ihop, helt underbart. Eller så var det jag mamma och mia som titta och likadant där, skratt och åter skratt. Visst är det härligt att bara känna ett asgrav? Jag älskar att skratta!



Imorgon har jag hudvårdsklass hemma hos Sarah, ska fixa iordning väskorna så att dem är klara. Ska bli jätte roligt.

Hoppas ni har haft en bra dag!

CIAO



Räkor

Ikväll blir det räkor med Johan, lite vin blir det också :) Räkor är nog nästa det godaste man kan äta, helst ute en härligt sommar dag. Men det går lika bra här hemma en kall vinter dag också, har ju det bästa sällskapet :)

Imorgon ska vi upp till mamma en sväng, ska bli jätte kul. Träffas inte så ofta längre och jag saknar henne väldigt mycket. Men så blir det när man jobbar olika osv. Då tar man vara på varje dag man är med varandra. Och en annan person som jag saknar jätte mycket är Moster Mia men henne ska jag träffa på onsdag. En liten date blir det och det ser jag fram emot väldigt mycket :)

Igår var vi även nere hos min bror och drack en kopp kaffe :)

Dags för räkor snart! mumssss :)

Ha en underbar kväll allesammans!
Jag o mammi <3


ADIOS


Handboll

Ja men visst, det är handboll på tv:n här hemma ikväll. Jag personligen ser ingen glädje i sporten, dem gör ju mål hela tiden vad är det då som är spännande? Men Johan gillar att titta på de så självklart får han se det :) Jag är en ishockey människa rakt av, det och skidsporter av alla slag älskar jag att titta på :) Har faktiskt spelat hockey själv, och saknar det skarpt!

Skrivtorka känner jag av just nu, är jätte trött och imorgon är det upp tidigt till jobbet igen :)



Min löööv!!

CIAO


Lite nytt

Nu är vi mätta och goa! Dagge är här, han har vart med mig idag när jag shoppade. Köpte min älskade kofta i stan, som jag såg förra veckan och har inte kunnat sluta tänka på den. Nu är den i min garderob! Plus lite andra baskläder bara. Två linnen, en tröja och ett par tights :)

Imorgon ska jag jobba så nu blir det till o ta det lugnt. Johan fick sina Mary Kay produkter idag, så dem får han testa sen :) spännande

Mer än så blir det inte idag, hoppas ni har haft en bra dag :)



Orkar inte

Har haft en liten period där jag inte mått särskilt bra, mycket spelar in men jag tror ni förstår den största delen. Dags för mig att ta steget, nu ska jag ner till stan och shoppa lite tänkte jag. Utan dig men jag tror det går bra och att det glädjer mig.

En av alla gånger vi åkte till torp och tömde våra konton <3


En av dem bilderna som alltid fick oss att vika oss av asgarv! Den så kallade "inbromsningen" av och med Emma Schröder & Martina Wischnewski <3


JAG SAKNAR DIG HJÄRTAT


Jobbar

Sitter här hemma och jobbar lite grann, självklart är det Mary Kay. Ska snart lägga en order, tänkte beställa lite produkter till mig och Johan. Jag bara måste testa det nya mineral foundation powder! =)

Var på Unit möte i Vänersborg igår vilket var lika trevligt som vanligt. Fick min fina Mary Kay nål som nu pryder min kavaj =)

Dags att återgå till jobbet nu!



ADIOS


Hard work work

Dålig uppdatering men här är det jobb och åter jobb :) Men jag tycker bara att det är kul då det är med något som jag älskar, hudvård och kosmetik :)

Har min första hudvårds klass på Måndag redan och har bokat inte några efter det. Om det är någon som är intresserad här så är det bara att slänga iväg en kommentar! Jag håller nu på med en såkallad Power Start, man kan ju lista ut vad det innebär :)


På tre veckor ska jag bokat in 15 klasser och sedan av verkat 10 stycken. Än så länge känns det inte hopplöst, men det gäller att ligga i hela tiden, men jag bara njuter :) Hade en liten prov klass här hemma för Johan idag, underbaring som ställer upp. Den gick bra för att vara första men hoppas redan på att det går mycket bättre imorgon då vi ska testa en gång till. Johan får riktigt skämma bort sig själv här hemma nu med produkter :) Hans kommentar blev såhär " Man känner verkligen skillnad med en gång även fast man är kille " Det tycker jag förklarar mycket om produkterna, känner redan skillnad efter en enda gång.

Nu ska jag göra mig en kopp te och njuta i soffan, kanske jobba lite till?? ;)





ADIOS


Kolmården

Kom nyss på att jag drömde om kolmården inatt, jag och Johan var där på våran roadtrip i somras helt underbart. Har varit där en gång innan men då var jag så mycket mindre, det var helt otroligt att få uppleva och se allt där nu med några fler år på nacken haha

Men det jag skulle komma till var att man faktiskt kan se vad som händer hos vissa djur med hjälp utav några webcams som är uppsatta där dem bor :) Just nu tittar jag på delfinerna, dem leker och har jätte kul. Helt underbart att se, därför vill jag dela med mig till er :) Länken hittar ni nedan, enjoy.

http://www.kolmarden.com/Attraktioner-och-djur/Webcam/Delfincam/

Lite bilder från när jag och min don Johan var där :)


Snyggve innan vi går in :)

Delfinariumet







Otroligt vackert att se, samtidigt som man ser att delfinerna har jätte kul!


Bebis gorilla, hur söt är inte den då??


Big Papa G! Skulle inte vilja vara nära han i action, men annars ser han väl go ut?


Skulle väldigt gärna vilja stå och titta på aporna och dricka kaffe snart igen :)


Stilig!


Elefant puss!

Njut av bilderna, det gör jag. Vi hade en helt underbar roadtrip :)
Lite sommarlängtan

CIAO


Bilskrutt!!

Åhh min bilskrutt är hel konstig! Jag och Johan skulle åka upp till garaget en snabbis för och hämta lite saker nu på kvällen. Så vi tog min bil för att se hur den går i och med lite andra problem med den för ett tag sen. Men den funka kanon fint hela vägen upp och vi lät den stå igång en stund. Och den bara dog! Inte hastigt eller så den bara la av lite sådär halv grasiöst. Vattnet var okej, oljan är okej och bensin med K-sprit i finns! Ingen aning om vad det är för problem denna gången, vi misstänker en bensinpropp men vill heller inte tro att det är det. Så ja, den startar säkert imorgon, eller hoppas på det iallafall. Den står så vackert uppe vid garaget nu så vi fick oss en promenad hem. Med det var mysigt tycker jag :)

Nu sitter jag med mina Mary Kay papper och produkter läser som en galning och tycker det är jätte kul :) Ska på möte i Vänersborg imorgon igen, spännande. Jag håller på att brainstorma lite frågor som jag kan ställa, men kommer knappt på några. Tycker att jag borde ha 1000 frågor men antagligen så förstår jag det mesta :) Hoppas på det iallafall så jag snart kan sätta igång med mitt arbete :) Längtar så otroligt mycket efter att få äran att visa upp produkterna, det är bra produkter och det står jag för till fullo. Sen att få träffa nya fantastiska människor, jag älskar att träffa nya människor så detta tror jag kommer passa mig perfekt.

Mer än detta har inte jag gjort ikväll, ska fortsätta kolla lite i mina papper och sådär. Bara för att jag tycker det är lärorikt och väldigt kul. Hoppas ni alla har haft en fantastisk dag :)


Kärleken spirar och jag älskar det <3


Fika

Det blev en promenad ner till stan idag, det var strålande sol och det kunde inte vart mycket bättre. Volbeat i lurarna och ett leende på läpparna. Mötte Rickie i stan, vi gick och hälsade på Mikkis som jag gav en beauty book och en annan broschyr. Hoppas hon gillar dem :)

Fikan med Rickie blev lång, mycket att tjöta om. Det var en härlig stund som sluta med att han köpte en dyyyyr tuff och snygg cykel och jag köpte en kalender, rosa såklart! Sen börja jag min promenad hem, känns jätte skönt nu efteråt men även när jag gick. Ville inte sluta gå (och det händer inte så ofta).

Väl hemma dags att ta tag i disken och kanske bädda sängen som jag inte hann att göra imorse!! skam
Sen blir det till att ta fram mina Mary Kay produkter, läsa lite och bara känna hur bra det är. Är ni kanske intresserade av en hudvårdsklass senare tveka inte hör av er :)

Sänder 1000 tankar till min ängel i himlen, du är med mig för varje steg jag tar.







CIAO




Vilken dag!!

Vilken helt underbar dag det varit! Pigg och glad i morse, kom till jobbet med en härlig känsla i kroppen. Samtidigt som jag satt i kassan måste posten ha kommit. Såg vagnen längst ner på lagret och näst in till sprang ner och höll tummarna.

Och där låg det! Så rosa och så fint självklart längst ner men jag var snabb på att lägga in de andra paketen i systemet. Och sen var det i mina armar! Lovely Tog inte lång tid föräns jag och Maja stod där och öppna det, bara för en liten snabbkik! Massa underbara produkter och broschyrer :) Har haft uppe allt här hemma och läst och tittat på dvd, bara gjort min Mary Kay gen mycket starkare. Imorgon ska jag gå in ännu djupare i det hela och har lovat Johan en liten hudvårdsklass här hemma imorgon kväll. Han är helt underbar stöttar och ställer upp i vått och torrt, mi luv<3

Sen fick jag nog världens underbaraste besked idag säger inte mer just nu men det kommer nog så småning om. Helt underbart var det och glädjetårarna totalt spruta rakt ut! Kan inte säga mer än Grattis 1000 gånger om!

Nu ska vi snart kojjsa oss här hemma, imorgon tänkte jag ta mig en promenad ner till stan. Måste köpa mig en ny kalender min har gått ut, tokigt va?? Så en ny sådan måste jag ha sen kanske jag strosar runt lite med en kaffe i handen :) Hoppas då på fint väder imorgon!

Hoppas eran dag har vart lika perfekt som min :)



ADIOS


Guten morgen!

Japp uppe med tuppen! Som i detta fall får lov att vara Johan, det är inte ofta vi äter frukost tillsammans på mornarna men idag hade vi super mysig frukost. Johan väckte mig och fråga om jag ville ha gröt - Ja Tack! :) Min goos de <3 Han har iallafall åkt till jobbet och jag sitter här redo för jobbet, ska gå ner om ca 10 min tänkte jag. Håller tummarna på att mitt paket är där nere eller kommer idag, det är det första jag ska kolla när jag kommer ner! Tur att jag jobbar där så kan jag tjuvkika lite. Hoppa hoppas

Igår i Vänersborg var det lika bra som förra veckan, härlig stämning och lite förvirring över dessa nya foundations! Jag kan också känna att det är lite snurrit men jag kommer att utgå från min egen hudfärg och foundation för att sen guida mina kära kunder till att välja rätt. Det är inte så enkelt som man tror! :)
Ska till vänersborg redan på fredag igen, sweet!


Nu är det dags att ta på sig skorna och peppa denna dagen. kul att jag redan är peppad och klockan är inte ens 7!

Have a beautiful day!




CIAO


Vänersborg

Jag ikväll bär det av till Vänersborg, där är man inte allt för ofta men nu kommer jag att tillbringa nästan varje tisdags kväll där. Med bara en massa underbara människor och vi är alla där av samma anledning, MaryKay!
Det är alltså vad detta underbara paket (som jag ännu inte fått) handlar om. Jag är nu Fristående hudvårds konsult och kan knappt hålla mig! Vill ha mitt paket och börja jobba nu. Att få chansen att ge både kvinnor och män den vardags lyxen som varje människa är värd. På sammankomsten idag ska vi kolla på dem nya foundations som har kommit, hur underbara som helst så värt att prova på :) Sen kommer det pratas om massa annat kul!

För övrigt har det varit en lugn dag, inte gjort särskilt mycket! Det gamla vanliga bara, nu ska jag laga lite mat för min darling är påväg hem. Älskar att kunna ge han mat när han kommer hem efter en lång arbetsdag! Hur konstigt det nu än låter! Men åter igen sån är jag ;)

Hoppas ni alla har haft en underbar dag!

It´s all about beauty


Adios


Soffkväll

Mätt och go i magen efter dagens tacos, nu sitter vi här hemma och tittar på tv. Just nu nyheterna men snart är det halv åtta hos mig. Det tycker jag är roligt att titta på :) Sen fortsätter det med andra bra program på tv:n :)

Dagens fika med Linnea var super mysig, satt och uppdatera varandra om vad som har hänt det senaste halvåret ungefär. Var jätte kul att träffa henne igen :)

Hoppas ni har haft en bra dag!



Done

Nu ska jag alldeles strax bege mig ner mot stan, tänkte ta en promenad ner idag då jag tycker magen står ut lite nu efter allt gott som hör december månad till ;) Så en promenad blir det, dock inte det skönaste vädret kanske men får sätta på bra musik i lurarna och se till att inte dratta om kull!

Jag ska in på guldfynd tänkte jag och titta på ett par örhängen som är en present till mig ifrån min mammas farmor :) Dem ska höra till det halsbandet som jag fick på studenten. Hoppas att dem finns kvar :)
Han är min livs kärlek




CIAO


Fika

Det blir en fika i stan idag med underbara Linnea. Det var så himla längesedan vi sågs, minns inte ens när vi sågs senast. Så detta kommer att bli jätte kul och super mysigt :)




ÅH dem fria nyss på tv:n!! Vilken härlig känsla!!!! Blev nästan lite tårögd men sån é jag!


Nu måste jag göra mig i ordning för dagen :)

CIAO


Pakeeet

Har inte fått något mess o mitt paket än! Det plinga till i telefonen igår kväll och både jag och Johan hängde som hökar över mobilen men inte var det något paket inte! Surt

Men men det kommer väl så småning om. Idag har jag inte gjort en enda sak! Funderar på att åka ner till stan och titta på ett par örhängen kanske. Får se vad som händer, ska nog sätta på en kanna kaffe nu och vika iordning allt i garderoben. Allt det nytvättade ska in på dess plats. Sen får vi se vart denna dagen leder, känns som om jag måste hitta på något idag, blir nog kanske stan en sväng :)


Här var Freya inte gammal, åhh vilka underbara bebisar vi har <3


CIAO


Emma

Äntligen är det klart är hemma, lite små saker kvar bara men annars är allt skinande rent :) Alltid lika skönt när man nyss har städat och tvättat. Nu sitter både jag och Johan med varsin data och varsin kopp kaffe. Snart dags att göra lite mat, börjar bli hungriga!

Det blev ingen promenad för mig idag, solen försvann och det blev jätte kallt ute. Får ta det imorgon, ny vecka ny start kanske? Hur ofta tänker man inte så då? haha Men å andra sidan så går det ju knappt att gå ute nu! Halt som bare den, vilket gör vem som helst till en 80 årig gammal gumma!

ÅH JA JUST DE!! Jag väntar på ett paket! Jag vill ha mitt paket nu, jag älskar paket!! Och detta paket kommer jag att gilla gilla gilla! När jag får paketet kan jag skriva vad det är eller rättare sagt kanske visa i bilder! Vill ha det nu :)
Shine on



ADIOS



Härlig dag

Det var verkligen en toppen kväll igår trots att jag förlora STORT på bowlingen! Johan vann såklart över alla oss men det var kul och se han spela han är väldigt duktig :) Efter bowlingen så blev det Te hos Mikkis där min bror också höll hus. Hon bodde så himla fint allt var så vitt och super fräscht! Bra smak Mikkis!! :)

Efter våran mysiga Te fika åkte vi ner till Camilla och Jonte och spelade brädspel. Varför spelar man egentligen inte det så ofta? Det är ju hur roligt som helst, Jag och Johan vann faktiskt på ett spel så jag kunde gå därifrån glad för att ha vunnit en gång! :) haha

Jag håller nu på och tvätta, tror det kommer att bli en riktig fixar dag här hemma. Men jag mååste bara ut i det fina vädret. Johan ringde nyss, han är och mekar i garaget och solen lös rakt in på han. Min solstråle de!
Så jag får nog hälla lite kaffe i en termos och gå dit upp, eller om jag tar min bil så jag kan fixa lite med den.

Hoppas nu får en härligt söndag! :)

CIAO


(Från sommaren roadtrip)


Bowla

Nu är det dags att åka ner och bowla.
Håll tummarna för mig, ibland lyckas även jag slå en strike eller två!

Här har vi påbörjat våran underbara Roadtrip vi hade i somras. Längtar till denna sommaren då det blir en till :)


Fan tror jag har hela näsan full i hårspray!!

CIAO


ingen mer jul

Nu är allt som innebär julen bortstädat förutom vårat pepparkaks hus som nu står utan tak ;) Känns bra att det nu ser ut som vanligt här hemma även fast jag älskar julen och allt där till.

Snart ska vi äta mat, idag bli det fisk och jag är jätte hungrig!!

Nu sitter jag och tittar på Filip och Fredriks årskrönika men endast för att Maria Montazami är med. En sådan härlig människa, sen har hon ett underbart vackert hår! Jag vet att det inte är äkta men inte bryr jag mig! Saknar min hårförlängning men snart är det vår och då åker det i igen! Längtar





I våra ljusa ögonblick

Just nu gör jag mig iordning för denna dagen, har varit en riktig slappis dag hitills! Johan är nere hos bror min och hjälper till med Rickies bränslepump på bilen. Jag ska snart ta tag i disken men först vill jag få mig själv att se lite anständig ut.

Ikväll blir det nog lite bowling med några vänner, ska bli kul. Johan kommer utklassa alla har jag en liten känsla av! Han kan faktiskt bowla, en annan slänger iväg klotet och hoppas på det bästa! haha

Inatt fick jag kramat om dig Martina<3


De va allt för nu! Ha en bra dag allesammans :)

Kram Emma

Bio

Idag blir det bio med babe:n, vi ska se Tron Legacy och jag hoppas innerligt att den är bra. Vi ska se den i 3D och det är faktiskt första gången jag ser en 3D bio, spännande. Hoppas att brillorna e snygga!

Igår var jag nere hos Ann och hälsade på, det var faktiskt skönt att få komma dit ner. Även fast det var en underbar människa som fattades <3 Vi ska ses nästa vecka också, dricka lite kaffe och prata. För hur det än är så kommer vi allltid ha kontakt och det känns väldigt skönt.

Nu ska jag dricka en skvätt kaffe och sedan är det dags att ta ner julgardinerna, dom som är så fina! Allt julpynt är så mysigt!





En del av mitt hjärta

Frågan varför dyker fortfarande upp i mitt huvud, samtidigt som jag inte vill inse vad som har hänt. När kommer jag att förstå? Kommer det komma som ett brev på posten eller sakta men säkert?
Det enda jag vet säkert är att jag saknar dig så mycket att det gör fruktansvärt ont. Skulle kunna göra vad som helst för att få träffa dig igen. En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig.





Big love


RSS 2.0