Tack alla!

Nu har det varit dött här på bloggen ett tag, har satsat på att ta det hur lugnt som helst dessa dagar och har knappt suttit vid en dator. Faktiskt väldigt skönt ibland :)

Jag orkar inte skriva om hela julen och min födelsedag då hade jag väl behövt sitta ett helt dygn ungefär. Men jag vill passa på o tacka alla, min jul har varit riktigt lugn och skön men 18 års dagen var inte lika lugn kan jag garantera men ack vad roligt jag hade :)

Så tack alla för underbara julklappar och presenter och för att ni gjorde min 18 års dag minnesvärd!

Jag visade bild på ett par Guess örhängen som jag fick av Johan i 6 månaders present för ett tag sen. And GUESS what? Fick ett Guess armband i julklapp + födelsedagspresent av honom, det är helt bedårande verkligen! Jag är verkligen en prinsessa i dessa smycken och bara älskar att visa upp dom :) Bild på armbandet kommer också komma upp här på bloggen inom kort. Helt underbart!



Igår åt jag även lunch med min moster, hur mysigt som helst verkligen. Saknar våra små stunder vi hade, men snart har jag bil och körkort och kan åka till lysekil oftare och hälsa på! Tack för lunchen och den fina Esprit tröjan i julklapp och dom underbara örhängena i present :)

Just nu sitter jag och egentligen läser en bok men kände för att skriva lite. Linnea har varit här nu på förmiddagen och druckit lite te. Hon kunde inte komma på min fest och sötnosen hade ändå köpt present till mig. Fick ett jätte fint armband och ett svart diadem med rosett som kommer pryda mitt huvud på nyår och sen ett jätte fint gratulations kort :) Tack vännen!

Nu ska jag snart med mamma upp till Färgelanda, ska tända ljus på morfars grav och sen åka hem till mamma farmor på en kopp kaffe. Ska bli mys :)

Hoppas eran jul har varit toppen och att ni får ett riktigt gott nytt år!



GOD JUL!

God jul alla underbara läsare! Hoppas ni får vad ni önskat er ;)

Blir ett jætte snabbt inlægg då kalle anka børjar nu ;)

 

CIAO



Big mistake!?

Oftast känner jag att jag räcker till precis så som jag är. Att människor ser mig på rätt sätt, och behandlar mig rätt.

Men oftast står inte för att jag känner så hela tiden. Nej ibland känns det faktiskt som om att vissa behandlar mig helt fel och att jag faktiskt förtjänar bättre. Jag är faktiskt en individ som har känslor. Jag är bra på att lägga saker och ting bakom mig och inte alls bry mig, men ibland kan det kännas som om att det blir för mycket. Bägaren rinner över, det behöver inte vara en stor sak det kan räcka med en liten sak som får denna bägaren att rinna över. Och när den väl gör det känns det inte allt för bra. Men jag är så som människa att jag säger inget till någon, jag har allt inom mig och låter det ligga där. Visst självklart kan jag prata om problem eller liknande med mina nära. Men vissa saker tycker jag själv känns löjligt och då vill jag inte ta upp det med någon utan jag sparar det hos mig själv. Men om jag själv tycker att det är löjligt varför tar jag då åt mig? bra fråga, en fråga som jag förmodligen aldrig kommer att få svar på.

Med denna texten vill jag få fram att man ska tänka sig för innan man gör vissa saker. Gå till dig själv innan, skulle jag vilja att någon gjorde så här mot mig? Skulle jag tolerera detta? Är svaret då nej, gör det då för guds skull inte. Skulle inte du vilja att någon gjorde så mot dig så kan jag garantera att den personen du tänkte göra det emot inte skulle uppskatta det heller. Så tänk efter noga innan ni gör något. Detta är internet man ser faktiskt allt!

Anyway...

Till dagen då, har vart en busy day!
Startade dagen med kaffe hos mormor, mammi var där med. Trevligt. Sen gick jag vidare till Tove och åt mysig frukost, jätte mysigt verkligen, hinner ju inte o ses lika mycket som förr. Vi bytade julklappar, jag fick ett jätte fint armband av henne! Tack igen sötnosa!
Sen åkte jag vidare med mamma och julhandlade dem sista julklapparna. Über mysigt det med<3

Och tillsist en helt underbar film kväll med Martina. Vi tittade på The Children as läskig! men bra, sen tittade vi på Clueless också en bra film en komedi så nu somnar man nog lugnt ;)

Dagen är inte slut än ska alldeles strax packa för att jag ska med mamma upp till huset och ha julmys enda tills onsdag då jag drar mig in mot stan igen.

Lovely day


Tula har fått en ny klös grej av hennes mormor i tidig julklapp! Hon älskar den.









Där kan man ju gå in!!


O BUSA!!!


Sen fick älsklingen lite god mat också! :)



Det tyckte hon va dott! ;)


Nu blir det till och packa! Som sagt Färgelanda som gäller nästa inlägg kommer på Onsdag håll utkik! :)

CIAO


Hejochhå!

vart har dagen tagit vägen? Först vakna jag über tidigt då Johan gick upp typ halv fem! Han och tvillingarna skulle till ullared idag så bäst att åka i tid! haha men jag somna om och gott var det! Sen vakna jag nästan allt för sent runt 11 tiden, gick då över till mormor på en kopp kaffe :) myys!

Nu har jag hunnit ta på mig anständiga kläder, mörka jeans och en vanlig V ringad tröja. Idag blev det en rosa tröj dag! :) Funderar på att ta på mig min underbara stickade tröja som jag köpte igår. Hade den i och för sig på mig igår kväll men det kanske inte gör något, den är ju inte smutsig :)

Ska fixa till make-up´n och håret sen är jag fit for fight to go. Ska hem till Johan. Vet att jag måste göra min naturkunskaps uppgift idag och det känns ju sådär. Skulle ha gjort den redan idag på förmiddagen hade jag tänkt men tydligen tyckte kroppen och hjärnan att jag skulle sova lite längre. Yeah yeah bara att ta tag i det nu :)

Igår vann ju Erik, inte fullt så oväntat kanske men kunde inte sluta hoppas hoppas på Calle. Men det brukar ju gå bäst för tvåan ;) Det återstår att se båda var grymt duktiga igår. Det var även väldigt mysigt att vara med marielle och danne. :)

Nu blir det till o sätta igång här hemma :)

CIAO




Idol!

Yes nu är det åter dags för IDOL! Det blir nog jämt ikväll tror jag, båda två är ju riktigt bra. Men jag kan inte sluta hålla en liten extra tumme för Calle. Han skiner så när han står på scenen och man ser att han älskar det han gör. Så det återstår att se, vem vinner? Calle eller Erik?


Nu har jag precis duschat och gjort mig iordning, Johan kommer snart och hämtar mig då vi ska hem till Marielle och Danne och titta på just Idol :) Ska bli jätte trevligt.

Idag kunde jag bara inte låta bli att shoppa! Var inne på Vero Moda och hitta en ursnygg stickad tröja som nu är min och för övrigt i svart :) Det fick bli min julklapp till mig själv, men om jag känner mig själv rätt så blir det säkert fler innan jul. Kanske dags att börja inhandla julklappar, det får vi ta nästa vecka med Martina. :)

Hoppas att ni får en supero helgo!



Hade suttit fint ;)


otroligt

Jag satt här hemma och zappa framför tv:n och fastna när det var Oprah.
Anledningen till att jag fastna va för att Will.i.Am från Black eyed peace var där. Han berättade om sitt liv och det hade inte varit så himla lätt.
I och med detta så vill han hjälpa folk som har blivit antagna till college men som inte har råd till att börja.

Han fick höra 4 killars berättelser och skulle välja en, men han kunde inte bara välja en så han skicka iväg alla 4 till college. Dessa fyra är dom första som har fått hans I AM stipendium.

Tyckte detta var jätte fint gjort, och sen att få se dessa killars ansiktsuttryck och tacksamhet.



Världstråkigt!

Jo ungefär som ett världskrig, det är ju väldigt trist, trist är vad jag har nu vill jag lova. Har tittat lite på tv, busat med Tula, ätit kvällsmat och kollat runt på nätet. Gjort allt som jag brukar göra på kvällen ungefär, vilket betyder att det är dags och lägga sig så jag orkar med morgondagens dag i skolan, men icke!

Har ingen vidare lust att gå o lägga mig, inget kul o sova ensam! Det har blivit en av dom värsta sakerna jag vet tror jag. Jag är ju inte direkt ensam i och med att jag har Tula bredvid mig men det är absolut inte likadant som en Johan! Längtar Alltid tills dom nätterna då jag sover med honom, sover helt klart som bäst i hans underbara armar. Att känna han andas i min nacke är helt over the top!

Varenda sekund som går när jag inte är med honom saknar jag han och jag tänker på han hela tiden. Kan sitta här och försöka förklara hur jag känner men hittar inte riktigt ord till det. Det är något helt otroligt, och jag är bara lycklig över att jag har honom.
Jag älskar dig<3



Har aldrig någonsin mått så bra som jag gör nu, du gör mig till den lyckligaste.

Tror jag fått ut vad jag tänkte av detta inlägg, det är nog ganska tydligt :)

CIAO


Dammsugarmannen

Haha man kan ju inte annat än att hårt digga denna dammsugar man! För att göra det hela roligare så kan jag ju nämna att han visar halva rumpen under tiden då han just dammsuger sin bil! haha

Detta var tidigt i somras när jag var hemma hos Martina. Och vi har alltid den turen att vi ser eller hör något skitroligt varenda gång vi är med varandra! Detta är ett bevis på det och ja.. Skratta med oss =D



Om nu den här mannen får syn på att han finns på internet så får han ju gärna hojjta till om han inte vill vara känd som Dammsugar mannen/ Buttcrack!

MOHAHA


Älskade Mor

Inatt sov jag med mamma hemma hos mormor i och med att jag hade så fruktansvärt ont i magen och tyckte att det var jätte läskigt. Så tog beslutet att jag skulle gå dit och få lite sömn. För hade jag legat här hemma så hade jag bara tänkt på hur ont det gör och då hade det säkert bara blivit värre i och med att man stressar upp sig.

Så när jag väl kom dit tittade vi lite på tv, och jag fick något som var bra för magen. Smakade blää! Men men sen skulle vi gå o lägga oss då var klockan strax efter 24..

Inne i gästrummet hittade jag en massa fotoalbum som jag och mamma tittade i. Tycker det är så mysigt och titta på kort från när mamma var liten och till och med från när mormor var liten. Det är kul att se mormor som ung morfar också förstås dom såg ut som riktiga filmstjärnor. Världens finaste<3



Sen tittade vi även på kort när vi har vart utomlands, först när vi var i Grekland på Thassos tror det var 03. Då var det mormor, mamma, moster mia och jag som åkte. Hur kul som helst var det.

Sen var det kort från resan till Puerto Rico som mormor bjöd oss alla på. Då var det Mormor, mamma, Dagge, Rickie, Jag, kusin Peter och Moster mia som åkte. Så mysigt när man kan åka så många tillsammans :)

Klockan rann iväg och den var då kvart i två! Dags att sova sa vi, men så blev det inte riktigt heller. Alltid när jag och mamma ligger samma rum så är det massa fnitter! haha som om vi vore små flickor eller något. En gång ropade faktiskt mormor och sa att vi skulle vara tysta! haha Då blev det ju ännu roligare att skratta åt saker och ting. Sen är vi lika jag och mamma för är vi trötta så skrattar vi åt allt verkligen.

Men efter mycket skratt så tårarna spruta så måste vi ha somnat. Och gott har jag verkligen sovit inatt inget snack om den saken. Är så glad över att jag har mamma, hon får mig alltid att må så bra, räcker med att jag ser henne så blir jag alldeles varm :) Världens bästa mamma<3

Nu sitter jag och lyssnar på musik denna gråa dag, har kommit in i en KISS period. För jävla bra asså! Funderar på att sätta på min dvd och titta på den tror den heter KISS gold, det är i ett guldigt fodral iallafall och helt suverän! En av mina absoluta favoriter är ju när Gene Simmons spottar blod! Helt sick men så jävla COOLT!

Check it out!


 

AWESOME!

 





Ont

Har så fruktansvärt ont i magen. Eller det sitter under vänster revben i mitten ungefär.. Vet inte riktigt vad det är men det är lite läskigt.. Så jag går nu hem till mormor där mamma är och sover där inatt..

Nattinatti


Det bara är så

Jag älskar dig oerhört mycket hjärtat och vill ha dig här hos mig hela tiden.

Ville bara säga det :)

hjärtat bultar för dig<3


Martina Wischnewski

Martina gick nyss hem ifrån mig. Hon är en av dom kompisar som jag har haft längst och som jag alltid har umgåtts med och gör fortfarande. Hon betyder väldigt mycket för mig. Vi tycker och tänker oftast likadant och går ihop väldigt bra :) Vi har hunnit göra fruktansvärt mycket tillsammans. Allt ifrån att digga A1 under 90 talet samt varit på ridläger och mycket mycket annat. Vi har även festat oerhört mycket, och vad kan man säga om det? jo helt jävla CRAZY!

Låter Picsen tala dårå ;)

Vi har alltid kul om vi åker buss :)


Hello Sunshine



Movie time :)





Wintertime



Parteey time!









Dom fina festerna gick förbi och vi blev mer CRAZY ;)









Vi solar gärna på martinas balkong med varsin kaffe :)




Love ya!!!!


Längtan

Det där med längtan, man längtar nästan alltid efter något. Det behöver inte vara någon stor grej utan en liten. Kanske att man ska hälsa på en vän som man inte sett på länge eller kanske en ny telefon, vad vet jag.
Jag vet att jag längtar efter en massa saker, stora som små.

Tänk vad livet hade varit tråkigt om man inte hade en längtan? inte har något att längta efter. Det låter ju verkligen jätte tragiskt egentligen. Att sätta upp mål för livets gång gör nog nästan alla medvetet eller omedvetet. Och dessa mål vill man ju uppnå och har förmodligen en längtan till att uppnå dom eller hur ? Där kommer vi till längtan ännu en gång.

Satt här hemma och kom och tänka på hur mycket jag längtar till mitt körkort och till studenten och kunde inte direkt släppa dessa tankar. Och gick då vidare till andra saker som jag längtar till och det blev verkligen en lång lista i mitt huvud.

Jag längtar otroligt mycket efter körkortet! För mig är körkort en självklarhet. Och jag vill ha det nu! Så slipper Johan köra hela tiden också, då kan jag ta mig till honom på egen hand :)



JAG LÄNGTAR TILL MIN 18 ÅRS FEST SOM KOMMER BLI GRYM!



Jag längtar otroligt mycket till studenten, och att sedan få ett jobb och kunna försörja mig själv. Konstig längtan kanske men känner mig redo för det och vet att jag kommer att klara det.



Jag längtar otroligt mycket efter Johan hela tiden. Skulle vilja ha han runt om mig 24 timmar om dygnet. Bara att se denna underbara person gör mig helt varm.



Jag längtar OFTA efter min underbara moster som bor i Lysekil. Hade alltid mysiga te kvällar när hon bodde här i U-a det saknar jag. Och jag längtar till alla gånger då jag åker ut till Lysekil och hälsar på henne och hennes familj.



Jag längtar tills jag har min älskade V70 som jag målat upp i mitt huvud. Den dagen jag köper en sådan bil kommer nog vara en av mina alla bästa dagar hitills i mitt liv! Längtar tills jag glider runt och känner mig som en drottning i min alldeles egna drömbil! Nu åker jag ju förstås som en drottning i älskade Johans bilar :)



Jag längtar tills jag har egna barn, då jag verkligen älskar barn. Längtar tills jag har min egen familj, eget hus. Tror det kallas svensson liv det jag längtar efter och självklart vill jag att det ska vara med min underbara Johan. All framtid jag ser är med honom och hoppas innerligt att det blir så.





Detta är några av mina saker som jag längtar efter. Vissa är nu tid och andra framtid, men jag tror att jag har fått fram vad längtan är i mina ögon i detta inlägg. Tror att om man tänker efter så har alla en eller flera saker som man längtar efter. Kan ju slänga in att jag längtar tills våran slutproduktion också! :)


Och nu kommer snart Martina hit på en kopp kaffe så dags att snygga till lyan lite :)









Skogen

Hello!

Dåligt med uppdatering men har haft en ruggigt stressig vecka och har varit hur trött som helst. Massa skola denna veckan kommer bli minst lika mycket nästa om inte mer. Så det blir väl sådär kul :)

Men iallafall idag har jag vart ute o övningskört med mamma. Och jag säger då det!! IDIOTER som är ute i trafiken. Kör som om dom vore blinda ungefär, hur har dom kunnat få sina körkort? en ganska bra fråga.

Kom precis hem och ska nu packa inför helgen i skogen. Eller ja, landet. Ska vara hos mina kusiner, då deras pappa ska på julbord och lite sådant i helgen. Och självklart ska Johan med också :D Kommer bli superduper mysigt! Ikväll blir det tacos och Idol tittande. Heja Calle! Han ska sjunga walking in memphis idag! Det är väl det jag har längtat till hela säsongen tror jag. Han gör den ruggigt bra. Heja!

Nu måste jag packa!

Ha en trevlig heelg :)


RSS 2.0