Tack älskling<3

Igår åkte jag och Johan till torp för att köpa lite saker till bakningen, vi passa även på att gå runt och kika lite :)  Vilket resulterade i att jag fick min julklapp och present! Lite tidigt men behövligt, min mobil som jag haft är jätte dålig. Samtal bryts och det blir myrornas krig, alltså inte en särskilt färsk telefon. Men det har jag nu :)
Jag fick en ny mobil utav Johan, hur snällt och underbart är inte det då? Jag fick välja och jag fastnade för Sony Ericssons Xperia X8. Den är jätte fin och jätte bra, det är touch skärm så nu får jag lära mig det också. Är verkligen super glad och super tacksam för att jag fick denna :) Tack älskling!!

Visst är den fin?



Nu ska jag laga lite mat då Johan snart kommer hem från jobbet. Det börjar faktiskt kurra i min mage nu också :)

Ha det så bra!
Kram Emma




snö <3

Det är ju bara så himla underbart att det snöar, har världens mys känsla i kroppen :) Och bättre blir det sen då jag och Johan ska baka idag, "svärföräldrarna" kommer på besök imorn och då tänkte vi passa på. Ska bli otroligt mysigt, undra vad vi ska baka. Johan skulle tänka ut något han ville baka och jag ska också komma på något bra :)

Efter det ska vi ut på promenad, vi går ut och går varje kväll nästa iallafall. Kanske ska kasta en snöboll på han och se vad han gör? Kanske blir ett litet snöbolls krig mohaha.

Bilder kommer senare :)

Ha en fortsatt bra dag..

Kram Emma, Tula och Freya

<3

Miss you beautiful angel<3


en av alla mysiga film kvällar med min ängel


Martina min bästa vän, mitt allt.

See you babe


Grönwalls

Ja det är namnet på bandet jag lyssnar på här hemma idag. Dansband är den musik jag lyssnar mest på skulle jag tro. Har en väldigt bred musik smak och tycker om det mesta men dansband har en liten speciell plats hos mig :) Och just Grönwalls är jätte bra, man blir otroligt glad utav musiken och det gillar jag :)

Sångerskan, otroligt bra röst.

Nu har jag gjort "vardags syssolrna" här hemma och sitter nu med en kopp kaffe, ska snart läsa lite hade jag tänkt mig. Dagge har varit här idag också, han har vart hos läkaren. Stackar har diskbråck, och riktigt ont men nu har han fått medicin så förhoppningsvis blir det bra snart. Han är mest bekymrad över att vara sjukskriven en månad. Och jag kan säga av vad jag vet så kommer han skrika efter sin lastbil och det börjar redan imorgon. Men det var kul att han titta förbi :)

Dags att läsa en liten stund :)

Kram Emma



Pelle Svanslös

Jag är nog inte ensam om att tycka att julkalendrarna har blivit allt för tråkiga. Vart har Pelle Svanslös, mysteriet på greveholm och teskedsgumman tagit vägen? Alla dessa plus många många fler har haft högre mysfaktor, enligt mig. Nu är det så tråkigt med allt tecknat som visas varje år! Varför jag skriver detta är för att nu när jag zappa runt på tv:n och försökte hitta något att titta på så går Pelle Svanslös och den stora skattjakten på tv:n. Så nu sitter jag här med hög mysfaktor framför tv:n och tittar :)




Johan har kastat ut mig ur köket idag, så nu är det han som står framför spisen ikväll. Idag blir det Johans favorit hasselbackpotatis, det är ju hur gott som helst. Till det ska vi ha panerad kyckling filé och bearniese sås med en smaskig sallad :) Låter toppen tycker jag :)

Nu ska jag njuta av ett glas vin!
Ha en trevlig kväll!


Kram Emma



Kärlekskick

Nu fick jag en extra kärlekskick bara sådär! Det är precis som ett ljus som tänds över huvudet. Man känner sig så lycklig, jag älskar världens underbaraste och han älskar mig. Mycket bättre än så kan det ju faktiskt inte bli.
Johan är det bästa som hänt mig och jag är bara så himla lycklig över att ha honom i mitt liv och våran vardag.

Mycket kärlek till honom<3





Pomelo

Glömde ju skriva det att igår när jag och Johan var och handlade så köpte vi en pomelo :)
Jag har alltid undrat vad det är för frukt, men det är alltså en sorts citrus frukt som påminner mycket om grapefrukten fast med en sötare smak.

Varken jag eller Johan har ätit pomelo så var jag tvungen att kolla upp lite om den, och hur man äter den. Men att skära upp den verkar som en hel vetenskap.. Tror jag ska försöka skära upp den som klyftor för att sedan se hur den ser ut och sen äta :)

Ska bli spännande att testa något nytt :)



uppe tidigt

Idag var jag uppe väldigt tidigt, halv sju hoppa jag ur sängen, pussa och krama Johan hejdå innan han åkte till jobbet. Sen börja min tvätt tid klockan sju. Nu är tvätten äntligen klar, väntar bara på att det sista ska torka bara.
Alltid lika skönt när man precis har tvättat.

Igår va ju Marielle här på en kopp kaffe, hon tyckte att vi bodde jätte fint. Både Tula och Freya charma henne, men dem lyckas ju faktiskt charma dem flesta våra sötnosar.

Här sover dem väldigt gott :)


Nu ska jag sätta på en kanna kaffe för att sen sätta mig och läsa lite. Jag brukar komma in i olika perioder då jag läser mer. Nu har jag äntligen kommit in i en sådan period, har några få kapitel kvar ur Så länge vi båda andas.
Med andra ord fjärde boken i Twilight sagan av Stephenie Meyer.
Efter den kommer jag läsa en bok som heter 90 minuter i himlen av Don Piper och Cecil Murphey. Längtar tills jag ligger och läser den, då jag bara har hört bra saker om den :)

Ha en fortsatt bra dag!

Kram Emma


Fika

Ja snart blir det kaffe dags med min kära vän Marielle. Det är så roligt att hon äntligen har kommit tillbaka till "stan" Uddevalla, efter några år i Götet. Vi har vart kompisar sen vi var små busfrön som inte gjorde annat än bus ungefär. Och den listan kan bli låååååång! haha

Jag var hos henne förra veckan och idag ska hon hem till mig :) Hoppas hon tycker det är fint!! Men det är det ju såklart :) Har inget kort på oss två just nu på denna datorn. Men det ska nog kunna fixas idag :)


Senare idag får det bli en promenad i det fina vädret. Det är blått på himlen och strålande sol!



Hur lovely blir inte denna dagen då ?

Kram Emma


1 1/2 <3

Ja igår var det 1 1/2 års sedan jag och Johan blev tillsammans, hur snabbt har inte denna tiden gått då? Vi firade iallafall med Bio och Thairestaurang, hur mysigt är inte de :) Är så glad att jag har honom! Big Love <3


Nu har vi kommit in i november månad sweeeeeeeeeeeet! Det betyder att julen närmar sig och ingen är lyckligare än jag! Julen är den bästa högtiden som finns iallafall i min värld :) Den är så otroligt mysig, inga sura miner utan bara mys. Jag ser fram emot att få julpynta med Johan här hemma. Har redan köpt nya julgardiner, jul filtar etc :)
Kommer ju bara bli så mysigt hemma hos oss <3

Hur fin är inte denna granen då?


Är väldigt insnöad på Ron Popes song I Believe just nu, enjoy!

Dags att fixa lite innan jag går ner och jobbar :)

Ha en fortsatt bra dag!

Kram Emma



RSS 2.0